B3 - Bed and Breakfast Boat ****

Bed & Breakfast in gent

Overall Rating


Geen Reviews beschikbaar

B3 - Bed and Breakfast Boat

Welkom aan boord van B³ Op zoek naar een originele verblijfplaats in het centrum van Gent? Benieuwd hoe het leven op het water is?
Scheep in voor een exclusief verblijf op onze woonboot B³. Naast onze eigen verbouwde leefruimte is er een aparte wooneenheid voor gasten. De kapiteinskamer is volledig ingericht voor mensen die op zoek zijn naar rust, schoonheid en luxe op een originele locatie.
Ons streven is om de mensen een onvergetelijk verblijf te bezorgen. Niet enkel de locatie en het comfort moeten dit creëren, ook onze service moet perfect zijn. Een heerlijk ontbijt en een vriendelijk onthaal zijn evident. Daarnaast bieden wij o.a. de mogelijkheid om te relaxen in onze eigen wellness ruimte. Aan hand van verschillende arrangementen kan je op maat kiezen voor je eigen verwennerij. Wij zorgen voor de juiste omkadering en verwenproducten.

Vertel aan de B&B eigenaar dat je hen gevonden hebt via http://bedandbreakfast.be/


Kamers

garden

Kamer : Kapiteinskamer

Welkom aan boord van onze woonboot. Ontdek het leven op het water en logeer in onze kapiteinskamer. De voormalige woonst van de schipper en zijn gezin werd omgebouwd tot luxueus gastenverblijf. Gasten komen tot rust in hun eigen huisje op het water. Naast een aparte slaapruimte met een zalig bed, kan je ook tot rust komen in de zitruimte met kitchenette. De ontbijthoek geeft zicht op het groen en het water...de eenden horen er ook bij. Flatscreen tv met dvd en dvd uitleen zijn eveneens inbegrepen in de prijs.

Personen : 0

omschrijving : een tweepersoonsbed

Badkamer : Eigen badkamer

Faciliteiten : TV, DVD / Video, Fax / Téléphone, Internet, Zitplaats, Kinderen, Eigen inkom, Terras, Appartement met keuken
Info

Areas

Zwemmen : 1 KM

Wielersport : 0 KM

Mountainbike : 0 KM

Wandelen : 0 KM

Tennis : 0 KM

Golf : 0 KM

Paardrijden : 0 KM

Kanoën : 0 KM

Zeilen : 0 KM

Vissen : 0 KM

Museumbezoek : 1 KM

Gourmet / Dinner : 1 KM

Winkelen : 1 KMInfo

Beoordelingen

Geen Reviews beschikbaar

Review toevoegen

Teken het Gastenboek en win een B&B cheque van 100 euro

Gelieve akkoord te gaan met onze Algemene voorwaarden

Recensie toegevoegd

Ben het eens met onze Algemene beoordeling

De Captcha waarden komen niet overeen. Probeer het opnieuw.

beschikbaarheid

    • beschikbaarheid
    • gedeeltelijk beschikbaar
    • Niet beschikbaar

    Laden..