Veerkant en Vruistuk ****

Bed & Breakfast in Tiendeveen

Overall Rating


Geen Reviews beschikbaar

Veerkant en Vruistuk

Veerkant en Vruistuk is landelijk luxe ingericht. Hardhouten meubelen gecombineerd met prachtig design meubilair maken het tot een zeer huiselijk en warm geheel. Verder beschikt de kamer over zaken als een privé sauna, tweepersoons douche, houtkachel, kingsize bed en een 50" televisie. Zomers kunt heerlijk op uw privé terras ontbijten aan de vijver en genieten van het uniek weidse uitzicht. 's Winters is het heerlijk om na een lange wandeling weer op te warmen bij de houtkachel en in de sauna. Kortom, de kamer is van alle gemakken voorzien. Boek een verblijf bij Veerkant en Vruistuk en het zal u aan niets ontbreken.

Vertel aan de B&B eigenaar dat je hen gevonden hebt via http://bedandbreakfast.be/


Kamers

garden

Kamer : kamer 1

In b&b veerkant en vruistuk slaapt u in een electrish kingsize bed.

Personen : 2

omschrijving : een tweepersoonsbed

Badkamer : Eigen badkamer

Faciliteiten : Zitplaats
Info

Areas

Wielersport : 0 KM

Mountainbike : 0 KM

Wandelen : 0 KM

Golf : 0 KM

Vissen : 0 KM

Museumbezoek : 0 KMInfo

B&B Veerkant en Vruistuk is gelegen op een prachtige locatie in Tiendeveen in de provincie Drenthe. Vlakbij Hoogeveen aan de rand van de Drentse Hooglanden. De Bed and Breakfast is 48m2 groot en gevestigd in een prachtig Zweeds Landhuis bij een kleinschalige Alpacafokkerij. Bij B&B Veerkant & Vruistuk zal het u aan niets ontbreken en geniet u bovendien van echte stilte en een uniek weids uitzicht. Ook de wandelaar en fietser kunnen hun hart ophalen. Knooppunt 23 van het fietsroutenetwerk ligt op 500m van Veerkant en Vruistuk. U bent van harte welkom voor een overnachting in het mooie Drenthe, het zal u aan niets ontbreken!

Neem op de A37 afslag Hoogeveen-Oost/Noordscheschut/Hollandscheveld. Onderaan de afslag gaat u linksaf. Onder het viaduct door, en bij de eerste verkeerslichten rechtsaf (Weg om de Oost). U gaat de eerste rotonde rechtdoor en bij de tweede rotonde gaat u rechtsaf de Stephensonstraat op. Aan het einde van de Stephensonstraat, op de T-splitsing gaat u linksaf richting Tiendeveen. U vervolgt de weg tot de rotonde, hier gaat u rechtdoor. Na 200m rijdt u Tiendeveen in GA NIET RECHTSAF, AL ZEGT UW NAVIGATIE VAN WEL. Vanaf hier kunt u beter de toeristische bruine borden “Zonneveld” volgen. Vervolg uw weg en rijdt het dorp weer uit (Kerkweg). Na ongeveer 800m, gaat u rechtsaf de Haarweg op. Na ongeveer 1km, vóór het water, kunt u linksaf de Kanaal Westzijde op. Rij door tot het einde van de weg. De ingang is na perceel nummer 2 (Hof van Haar) helemaal aan het einde van de doodlopende weg.

Beoordelingen

Geen Reviews beschikbaar

Review toevoegen

Teken het Gastenboek en win een B&B cheque van 100 euro

Gelieve akkoord te gaan met onze Algemene voorwaarden

Recensie toegevoegd

Ben het eens met onze Algemene beoordeling

De Captcha waarden komen niet overeen. Probeer het opnieuw.

beschikbaarheid

De eigenaar van het hotel heeft besloten niet te werken met dit

Laden..