De Bovenetage ****

Bed & Breakfast in Gouda

Overall Rating


Geen Reviews beschikbaar

De Bovenetage

‘De Bovenetage' is een B&B op een historische punt in het oude centrum van Gouda: ons huis staat vlakbij de plek waar vroeger het kasteel van Gouda stond. Nu bevindt zich er al jaren de mooie stellingmolen 't Slot met daarachter een klassiek stadspark, waarin als aandachtstrekker een fraaie oude muziektent. Het huis ligt aan een kleine straat met direct uitzicht op het park. Het is een rustige plek en naar de voornaamste bezienswaardigheden van Gouda is het slechts een paar honderd meter lopen. We bieden een 'bed and breakfast' op de volledige 2e verdieping van ons huis met een slaapkamer, met een tweepersoonsbed (140*200), een aparte badkamer met toilet, wastafel, bad en een aparte douche en een eigen zitkamer met tv en wifi, een koelkastje een magnetron en de faciliteit om zelf koffie/thee te zetten. In deze kamer wordt ’s morgens het ontbijt wordt geserveerd.

Vertel aan de B&B eigenaar dat je hen gevonden hebt via http://bedandbreakfast.be/


Kamers

garden

Kamer : De Bovenetage

We bieden een bed and breakfast op de volledige 2e verdieping van ons huis met een slaapkamer, met een tweepersoonsbed (140*200), een aparte badkamer met toilet, wastafel, bad en een aparte douche en een eigen zitkamer met tv en wifi, een koelkastje een magnetron en de faciliteit om zelf koffie/thee te zetten. In deze kamer wordt ’s morgens het ontbijt wordt geserveerd.

Personen : 2

omschrijving : een tweepersoonsbed

Badkamer : Eigen badkamer

Faciliteiten : TV, Internet, Zitplaats
Info

Areas

Zwemmen : 1 KM

Wielersport : 0 KM

Mountainbike : 0 KM

Wandelen : 0 KM

Tennis : 1 KM

Golf : 2 KM

Paardrijden : 0 KM

Kanoën : 3 KM

Zeilen : 3 KM

Vissen : 0 KM

Museumbezoek : 0‚5 KM

Gourmet / Dinner : 0 KM

Winkelen : 0‚5 KMInfo Openbaar vervoer. Gouda is gemakkelijk met openbaar vervoer te bereiken. Het station bevindt zich aan de rand van het centrum, ongeveer een kwartier lopen van ons huis. De wandeling is de moeite waard want die gaat dwars door het oude stadscentrum. Per auto. Parkeergelegenheid voor auto's is schaars in de binnenstad van Gouda. Het dichts in de buurt zijn parkeergarage Nieuwe Markt en het parkeerterrein Klein Amerika.

Beoordelingen

Geen Reviews beschikbaar

Review toevoegen

Teken het Gastenboek en win een B&B cheque van 100 euro

Gelieve akkoord te gaan met onze Algemene voorwaarden

Recensie toegevoegd

Ben het eens met onze Algemene beoordeling

De Captcha waarden komen niet overeen. Probeer het opnieuw.

beschikbaarheid

De eigenaar van het hotel heeft besloten niet te werken met dit

Laden..