AAAWA ****

Bed & Breakfast in Antwerpen

Overall Rating


Kwaliteit : /10

Service : /10

Sfeer : /10

AAAWA

Luxueuze gastenkamers/pentroom (6m X 6m) grote privacy,en suite dakterras en daktuin. Slaapkomfortin Kingsize twinbedsen/of dubbelbed met bed en badlinnen. Kinderbedje beschikbaar. Private badkamer met wastafel,douche en wc. Alles is smaakvol ingericht en bij de kunstenaar thuis. Uitgebreid vers ontbijt is in de prijs inbegrepen.

Vertel aan de B&B eigenaar dat je hen gevonden hebt via https://bedandbreakfast.be/


Kamers

garden

Kamer : Suite

---

Personen : 2

omschrijving : een tweepersoonsbed

Badkamer : Eigen badkamer

Faciliteiten : Radio, Zitplaats, Kinderen, Eigen inkom, Terras
garden

Kamer : Pentroom

Luxueuze gastenkamer/pentroom (6m x 6m), grote privacy, en suite dakterras en daktuin Slaapcomfort in kingsize twinbeds en/of dubbelbed met bed - en badlinnen Private badkamer met wastafel, douche en WC

Personen : 2

omschrijving : een tweepersoonsbed

Badkamer : Eigen badkamer

Faciliteiten : Radio, Zitplaats, Kinderen, Eigen inkom, Terras
Info

Areas

Zwemmen : 3 KM

Wielersport : 0 KM

Mountainbike : 0 KM

Wandelen : 0 KM

Tennis : 0 KM

Golf : 10 KM

Paardrijden : 0 KM

Kanoën : 0 KM

Zeilen : 0 KM

Vissen : 0 KM

Museumbezoek : 0 KM

Gourmet / Dinner : 0 KM

Winkelen : KMInfo

Beoordelingen

De ontvangst door de eigenaresse was allervriendelijkst. Wij logeerden in de pentroom, die zich zoals verwacht helemaal bovenin het pand bevindt. Dat betekent dus heel veel trappen lopen. De kamer is nogal spaarzaam gemeubileerd (wij misten een kledingkast en faciliteiten om thee/koffie te maken en/of een koelkastje. De bijbehorende badkamer bevindt zich een verdieping lager en grenst dus niet aan de kamer. Ook deze is eenvoudig ingericht. De douche geeft een prima straal maar de watertemperatuur wisselt ongewenst. Een onverwachte wisseldouche dus. Het toilet mist een toiletrolhouder. Gastenzeepjes en tissues ontbreken. De ligging van de B&B is zeer gunstig t.o.v. restaurants en cafe\'s en de Nationalestraat is vlakbij (met de leukere modewinkels). Ondanks de ontzettend vriendelijke en behulpzame eigenaresse was dit verblijf voor ons niet voor herhaling vatbaar. Deze B&B luxe noemen, is ons inziens een onjuistheid.

door Karin Viveen op 05-10-2009


Mag ik als allervriendelijkste eigenaresse even iets rechtzetten, Karin ? Wat ik mis in je reactie zijn de comfortabele bedden met zeer goede matrassen en handgestreken lakens, de open kleerkast met kapstokken, badjassen en -slippers, en de vele kunstvoorwerpen, loststaand en aan de muur. In de badkamer is er badlinnen, handzeep en natte en droge tissues en gratis mineraal water en een snoepje in de slaapkamer. Je vernoemt ook niet het grote aansluitende zonnige terras en het uitgebreide volledig verse ontbijt. In jullie enthousiasme van de vriendinnen-ontmoeting en het shoppen, hebben jullie het aparte keukentje met koelkastje, koffie- en theezet blijkbaar niet bemerkt. Jullie konden bovendien bij op een zaterdag voor één nacht boeken - iets wat in Antwerpen zeer moeilijk te vinden is, en de prijs van 105 € voor drie, ontbijt inbegrepen is één van de redenen waarom die kamer zo populair is voor reunies. Misschien geeft ons beider commentaar een vollediger beeld van b&b AAAWA ? Wat denk je ? Vriendelijke groeten, Irène.

door Irène Cardinaels op 14-11-2009


Review toevoegen

Teken het Gastenboek en win een B&B cheque van 100 euro

Gelieve akkoord te gaan met onze Algemene voorwaarden

Recensie toegevoegd

Ben het eens met onze Algemene beoordeling

De Captcha waarden komen niet overeen. Probeer het opnieuw.

beschikbaarheid

    • beschikbaarheid
    • gedeeltelijk beschikbaar
    • Niet beschikbaar

    Laden..