B&B DenBuiten *********

Bed & Breakfast in Poppel

Overall Rating


Kwaliteit : /10

Service : /10

Sfeer : /10

B&B DenBuiten

De volledig ingerichte hoeve is verbouwd met oude bouwmaterialen en afgewerkt met leem. Een grote open ruimte, waarin een grote eiken tafel met 12 zitplaatsen het centrum vormt. Een heerlijke loungehoek en de grote keuken zijn er voor uw gemak. Op de begane grond zijn er twee fijne douches en twee toiletten. Middels een open wenteltrap komt u op de grote open vide, alwaar twee dubbele box-spring bedden staan. Eventueel zijn er meerdere slaapplaatsen te maken, in overleg met de gastvrouw. Tevens zijn er op de kleine vide gezellige hoekjes om lekker te lezen of spelletjes te doen. Door de grote openslaande tuindeuren komt u op een overdekt terras waar u gebruik kunt maken van de bbq's en heerlijk kunt genieten van de grote tuin. De schommel en grote trampoline staan klaar om de kinderen te vermaken.

Vertel aan de B&B eigenaar dat je hen gevonden hebt via https://bedandbreakfast.be/


Kamers

garden

Kamer : de Schelf

---

Personen : 1

omschrijving : meer dan drie bedden

Badkamer : Gedeelde badkamer ( alleen voor de gasten )

Laagseizoen :
per Kamer - 40
voor 1 persoon - 40
voor 2 personen - 80
Hoogseizoen :
per Kamer - 40
voor 1 persoon - 40
voor 2 personen - 80


garden

Kamer : de Schelf

---

Personen : 1

omschrijving : meer dan drie bedden

Badkamer : Gedeelde badkamer ( alleen voor de gasten )


Info

Areas

Zwemmen : 10 KM

Wielersport : 0 KM

Mountainbike : 0 KM

Wandelen : 0 KM

Tennis : 8 KM

Golf : 2 KM

Paardrijden : 5 KM

Kanoën : 0 KM

Zeilen : 0 KM

Vissen : 0 KM

Museumbezoek : 10 KM

Gourmet / Dinner : 0 KM

Winkelen : 10 KMInfo Het gehucht Aarle ligt tussen Turnhout ( Be) en Tilburg (Nl) in, letterlijk op de grens welke door de Poppelse Leij gevormd wordt., deze loopt door onze tuin en is zelfs via een bruggetje over te steken. Het is een kleine boeren gemeenschap die in de gemeente Ravels ligt en een onderdeel vormt van het dorp Poppel. De volledige routebeschrijving staat uitgebreid op onze site http://denbuiten.wordpress.com

Beoordelingen

Uitstekende service, erg vriendelijke mensen. B&B Den Buiten is heel wat anders dan een gewoon kamertje ergens, het is bijna een bungalow, volop ruimte. En dat voor een zeer schappelijke prijs. Huiselijk en gezellig ingericht. Heel sfeervol. Het ontbijt was zalig! Prachtig landschap met alle rust en de natuur om je heen en toch dichtbij grote steden voor even winkelen of uit eten. Volgend jaar gaan we weer naar Den Buiten! Reken ons maar als vaste klant! Nog bedankt voor het helpen met de auto! Klasse!

door K. van den Broeck op 02-11-2009


Wat een aangename verrassing, letterlijk op de grens van Nederland en Belgié. Zeer gastvrij ontvangen, heerlijke bedden en volledige stilte. Prachtige wandelingen gemaakt op 100m. afstand van de B&B en een heerlijk vers ontbijt in de ochtendzon. Een aanrader....bedankt voor het heerlijk weekend!

door Fam. v. Gestel op 18-06-2010


De Zevenslaper is een zeer mooi authentiek etablissement, met de grootste zorg opgetrokken, in de gepaste stil aangekleed en absoluut het verblijven waard. Prijs / kwaliteit een aanrader! BOvendien geniet je van ene goeie service van enthousiaste uitbaters die ontegensprekelijk hun beste beentje voor zetten om er een fijn verblijf van te maken. Wat ons betreft: wij keren graag nog eens terug!

door Mahieu op 14-03-2011


Review toevoegen

Teken het Gastenboek en win een B&B cheque van 100 euro

Gelieve akkoord te gaan met onze Algemene Voorwaarden

Recensie toegevoegd

Ben het eens met de Algemene Voorwaarden

De Captcha waarden komen niet overeen. Probeer het opnieuw.

Beschikbaarheid

De eigenaar van het hotel heeft besloten niet te werken met dit reservatiesysteem.

Laden..