Hofje van den Brink *********

Bed & Breakfast in Antwerpen

Overall Rating


Geen Reviews beschikbaar

B&B Hofje van den Brink

Zoekt u een authentieke plek om te overnachten in Antwerpen? Lees dan verder! Het begijnhof om de hoek, het historisch centrum op loopafstand, een kwartiertje van het schitterende centraal station, het MAS een paar minuten… Dit terwijl u overnacht op een plek die al meer dan honderd jaar oud is. Hofje van den Brink is werkelijk uniek gelegen, midden in de universiteitsbuurt, met een eigen binnentuin. Als het mooi weer kunt u lekker genieten van een ontbijtje buiten, onder een mooie kersenboom (vol met bloesem in het voorjaar), uitkijkend op de eeuwenoude kerk. Wij vinden het leuk om ons huis te delen, een plek te bieden aan wie er even uit wil zijn; die op zoek is naar rust, inspiratie, genietend van de mooie stad of wijde omgeving. Ook als u voor zaken in Antwerpen moet zijn, bent u aan het goede adres... tenminste als u een huiselijke plek zoekt. Wij verkiezen kleinschaligheid, thuis voelen, boven perfectie en verzorgd worden! Vandaar de term logeren. We hopen vooral dat u zich op uw gemak voelt, het naar uw zin heeft. Als wij u daarbij van dienst kunnen zijn, laat het ons weten!
Bent u op zoek naar meer informatie over ons logeeradres, zie onze www.hofjevandenbrink.com
We hopen u te ontmoeten! Met een groet! Jan & Jantien

Vertel aan de B&B eigenaar dat je hen gevonden hebt via https://bedandbreakfast.be/


Kamers

garden

Kamer : rode kamer

De Rode Kamer is gelegen aan de zijde van het hofje waardoor u zicht heeft op een oude muur, bomen en de kerk. Het is een eenvoudige kamer, met dat wat u nodig heeft. Er kan koffie gezet en water gekookt worden. Er is een werktafeltje, een losse stoel, wastafel en een éénpersoonsbed. U maakt gebruik van een gedeelde badkamer, samen met ons. Deze kamer kan gehuurd worden in combinatie met de Gele Kamer. Ook is het mogelijk om een extra matras op de grond er bij te leggen, als u met twee personen hier wilt verblijven. Het is dan echter wel een knusse bedoening. Als u op zoek bent naar een eenvoudige, maar gezellige kamer, dan is deze kamer voor u geschikt!

Personen : 2

omschrijving : een tweepersoonsbed

Badkamer : Eigen badkamer
garden

Kamer : gele kamer

Uit het raam kijkend, genietend van het stadsleven van de student. Je ziet ze gaan van het één naar het andere gebouw. Kletsend, rennend, genietend… Maar als het vakantie is… is het uitgestorven en lijkt het leven stil te staan. De Gele Kamer is gelegen aan de straatkant. Wat zorgt voor levendigheid, het gevoel midden in de stad te zijn. De kamer is ruim. En heeft alles wat u nodig heeft. Een koelkast, kookplaat, pannen, servies, bestek, boeken, koffiezetapparaat, fluitketel, een lekker zitje, een tafel om te ontbijten…

Personen : 2

omschrijving : een tweepersoonsbed

Badkamer : Eigen badkamer

Faciliteiten : Zitplaats
Info

Areas

Zwemmen : 0 KM

Wandelen : 0 KM

Museumbezoek : 0 KM

Gourmet / Dinner : 0 KM

Winkelen : 0 KMInfo

Beoordelingen

Geen Reviews beschikbaar

Review toevoegen

Teken het Gastenboek en win een B&B cheque van 100 euro

Gelieve akkoord te gaan met onze Algemene Voorwaarden

Recensie toegevoegd

Ben het eens met de Algemene Voorwaarden

De Captcha waarden komen niet overeen. Probeer het opnieuw.

Beschikbaarheid

De eigenaar van het hotel heeft besloten niet te werken met dit reservatiesysteem.

Reserveer online

Laden..