Seringenhof *********

Bed & Breakfast in Wechelderzande

Overall Rating


Kwaliteit : /10

Service : /10

Sfeer : /10

B&B Seringenhof

Ons zomerpaviljoentje (een minihuisje) met ingericht keukentje, badkamer met ligbad, badjassen, slaapkamer en zitkamer met flatscreen en muziekinstallatie als verblijf voor 2. De gasten zijn volledig onafhankelijk van het gezin. Voor het zomerpaviljoentje is er parkeermogelijkheid. Eén kamer in het hoofdhuis voor 2 personen met internet, flatscreen met dvd, muziekinstallatie (ook verbonden met badkamer) pantry ( waar men een tasje thee kan zetten bij aankomst). Langs terrasdeuren kan men op de porch (groot open terras) met zicht op de tuin. De kamer beschikt ook over een aparte badkamer met ligbad, toilet, lavabo en badjassen. De gasten zijn volledig onafhankelijk van het gezin waarin ze verblijven daar zij een aparte toegang hebben langs de porch.

Vertel aan de B&B eigenaar dat je hen gevonden hebt via https://bedandbreakfast.be/


Kamers

Geen kamers beschikbaar

Info

Areas

Zwemmen : 1 KM

Wielersport : 1 KM

Mountainbike : 1 KM

Wandelen : 0 KM

Tennis : 0 KM

Golf : 10 KM

Paardrijden : 5 KM

Kanoën : 0 KM

Zeilen : 15 KM

Vissen : 0 KM

Museumbezoek : 0 KM

Gourmet / Dinner : 1 KM

Winkelen : 25 KMInfo B&B Seringenhof Huidevetterstraat 11 2275 Wechelderzande (bij Turnhout) 0032(0)476835143 0032(0)32251552 www.seringenhof.be www.jennyvangimst.be

Beoordelingen

een oase van rust,dichtbij alle voorzieningen,redelijk geprijst ontzettend aardige eigenaars(Belgisch)heerlijk bed,goed ontbijt,zomerhuis meer dan de moeite waard.

door de Laater op 04-07-2011


We logeerden in het paviljoentje in dec.2013, we hadden een zalige tijd , het paviljoentje is heel romantisch, mooi gelegen , rustig en gezellig. Heel vriendelijke mensen , ontbijt was super.. We hadden ons malteserke mee en Noor was meer dan welkom er lag zelfs een plaid voor haar! Omgeving is bosrijk, ideaal om leuke wandelingen te maken. Kortom we werden verwend en gaan zeker nog eens terug ! Hierbij wil ik Jenny de gastvrouw nog eens hartelijk bedanken voor al de lieve dingen die ze met de glimlach voor ons deed !

door Janssens op 27-05-2014


Review toevoegen

Teken het Gastenboek en win een B&B cheque van 100 euro

Gelieve akkoord te gaan met onze Algemene Voorwaarden

Recensie toegevoegd

Ben het eens met de Algemene Voorwaarden

De Captcha waarden komen niet overeen. Probeer het opnieuw.

Beschikbaarheid

De eigenaar van het hotel heeft besloten niet te werken met dit reservatiesysteem.

Laden..