Villa Hortensia *********

Bed & Breakfast in Turnhout

Overall Rating


Geen Reviews beschikbaar

B&B Villa Hortensia

“Villa Hortensia; heerlijk genieten van rust en ruimte in het bruisende Turnhout” Uw jonge gastfamilie, Tim, Marjan en de kleine Jules, Aimée en Olivier, kocht het huis in 2008. Hiermee ging een langgekoesterde droom in vervulling. Het was liefde op het eerste gezicht. De oude hortensia's, die in volle bloei de voorgevel sieren, leenden hun naam aan dit charmante landhuis. Laat u aangenaam verrassen in Villa Hortensia en ervaar het échte genieten zelf: De rust van de Kempen, een sprankeltje luxe, gecombineerd met een strategische ligging aan de rand van het centrum van Turnhout en de uitvalswegen, maken deze B&B een plek waar u graag wilt terugkomen. Wij ontvangen u graag!

Vertel aan de B&B eigenaar dat je hen gevonden hebt via https://bedandbreakfast.be/


Kamers

garden

Kamer : Souffle de Vent

De kamer grenst aan het hoofdgebouw, met eigen privé-ingang en privé-parking. De mooie, stijlvolle kamer op de benedenverdieping, waarvan het slaapgedeelte een luxueus boxspringbed heeft, bevat internetaansluiting, TV, DVD, geluidsinstallatie en minibar. Vanuit een comfortabele zithoek kunt u genieten van een prachtig zicht op de Engelse tuin. De kamer heeft een zeer moderne badkamer&inloopdouche.

Personen : 2

omschrijving : een tweepersoonsbed

Badkamer : Eigen badkamer

Faciliteiten : TV, DVD / Video, Radio, Fax / Téléphone, Internet, Zitplaats, Kinderen, Begane grond, Eigen inkom, Terras
garden

Kamer : Grain de Sable

Deze studio, die ruim genoeg is om 4 personen te herbergen, is gelegen in de tuin. Als volwaardige leefruimte van 57 m2 heeft de kamer, naast een luxueus boxspringbed en een extra 2-persoons bedbank, eveneens een goed uitgeruste luxe keuken met minibar en comfortabele badkamer met douche. Grain de Sable heeft een gezellig leefruimte met TV, DVD, stereo, internet, prive terras en parking.

Personen : 2

omschrijving : meer dan drie bedden

Badkamer : Eigen badkamer

Faciliteiten : TV, DVD / Video, Radio, Fax / Téléphone, Internet, Zitplaats, Kinderen, Begane grond, Eigen inkom, Terras, Appartement met keuken
Info

Areas

Zwemmen : 1 KM

Wielersport : 0.2 KM

Mountainbike : 0‚2 KM

Wandelen : 0.2 KM

Tennis : 1 KM

Golf : 10 KM

Paardrijden : 2 KM

Kanoën : 2 KM

Zeilen : 5 KM

Vissen : 0.5 KM

Museumbezoek : 2 KM

Gourmet / Dinner : 0.3 KM

Winkelen : 1 KMInfo

Beoordelingen

Geen Reviews beschikbaar

Review toevoegen

Teken het Gastenboek en win een B&B cheque van 100 euro

Gelieve akkoord te gaan met onze Algemene Voorwaarden

Recensie toegevoegd

Ben het eens met de Algemene Voorwaarden

De Captcha waarden komen niet overeen. Probeer het opnieuw.

Beschikbaarheid

    • beschikbaarheid
    • gedeeltelijk beschikbaar
    • Niet beschikbaar

    Laden..