Hildegarden *********

Bed & Breakfast in Lille

Overall Rating


Kwaliteit : /10

Service : /10

Sfeer : /10

B&B Hildegarden

Hildegarden is een charmante B&B die zeer centraal gelegen is in de Antwerpse Kempen. De gerenoveerde bovenverdieping van onze vrijstaande woning is volledig ter beschikking van onze gasten.De kamers zijn smaakvol ingericht en voorzien van draadloos internet, TV, enz... . In onze groene gemeente is er een groot recreatiedomein (De Lilse Bergen) en een wandelbos (Grotenhoutbos).De fietsers komen ook zeker aan hun trekken met het knooppuntennetwerk en de fietsroutes in de buurt. Culinaire verwennerij is zeker mogelijk in de directe omgeving. Wie van een toeristische uitstap houdt kan Turnhout bezoeken met het speelkaartenmuseum, het kasteeltje , de winkelstraten , terrasjes en zoveel meer... .Wij verhuren ook in appartementformule, en dan zal de ingerichte keuken zeker van pas komen.Kortom een aanrader voor wie van het platteland en de rust houdt. Mensen die in de buurt moeten werken zijn ook van harte welkom!

Wij hebben het A+ label, 2 kamers toegankelijk voor mindervaliden.

Vertel aan de B&B eigenaar dat je hen gevonden hebt via https://bedandbreakfast.be/


Kamers

Geen kamers beschikbaar

Info

Areas

Zwemmen : 3.5 KM

Wielersport : 0 KM

Mountainbike : 1 KM

Wandelen : 0 KM

Tennis : 9 KM

Golf : 5 KM

Paardrijden : 5 KM

Kanoën : 10 KM

Zeilen : 0 KM

Vissen : 6 KM

Museumbezoek : 10 KM

Gourmet / Dinner : 1.5 KM

Winkelen : 10 KMInfo Op de autostrade E34 Antwerpen-Eindhoven neemt u uitrit 22.Daarna volgt u richting Gierle. Na ongeveer 2km gaat u links aan de winkel van SAS koffie.Op het volgende verhoogde kruispunt gaat u weer linksaf.U blijft deze weg die enkele bochten maakt volgen tot u op de linkerkant onze B&B merkt .Bekijk ook het wegenplan op onze website: www.hildegarden.be .

Beoordelingen

Wij zijn voor twee nachten in de B&B geweest van Hildegarden. Daar werden wij zeer goed ontvangen,we kregen dat ook een een pracht van een kamer! Het ontbijt was ook lekker!We zijn daar in de buurt gaan fietsen,ook prachtig! We hebben er een goed weekend beleefd.Echt een aanrader!

door Valérie op 02-08-2009


Ik ben voor drie nachten in de B&B geweest van "HILDEGARDEN" in Gierle (Lille-Antwerpen) Zeer goede ontvangst - pracht van een kamer - zeer rustige ligging - lekker uitgebreid ontbijt - m.a.w. een aanrader Willy

door Willy De Clercq op 21-08-2009


A Clean, Modern ans Spacious B & B with friendly and helpfull hosts. I stayed in about 20 B & B\'s in Belgium and Holland and apart from the price the Hildegarden was the best appointed that i stayed in, would recomend it to anyone.

door Mark Schubert op 14-08-2012


Review toevoegen

Teken het Gastenboek en win een B&B cheque van 100 euro

Gelieve akkoord te gaan met onze Algemene Voorwaarden

Recensie toegevoegd

Ben het eens met de Algemene Voorwaarden

De Captcha waarden komen niet overeen. Probeer het opnieuw.

Beschikbaarheid

    • beschikbaarheid
    • gedeeltelijk beschikbaar
    • Niet beschikbaar

    Reserveer online

    Laden..