t Land van Bornem *********

Bed & Breakfast in Bornem

Overall Rating


Kwaliteit : /10

Service : /10

Sfeer : /10

B&B t Land van Bornem

Het hotel ligt in het centrum van de Stille Waters - streek, een uniek natuurgebied van dijken, polders, bomen, wijmenvelden, wielen, grachten en kreken. Het romantische familiehotel biedt u 6 luxe-kamers met minibar, televisie, telefoon en WIFI – internet, alsook bad en/of douche en toilet. Door onze verregaande samenwerking met een gespecialiseerde firma kunnen wij ons onderscheiden in slaapcomfort. Vanaf deze zomer kan je in al onze bedden elke nacht opnieuw uw ruimte-avontuur beleven met speciale NASA medische matrassen, die bovendien beschermd worden door een anti-allergische en anti -bacteriële Medicott deluxe-hoes. Alle bedden zijn natuurlijk ook uitgerust met luxe-hoofdkussens die in het hotel kunnen aangekocht worden. Testpakketten van andere kussens zijn tegen kleine vergoeding beschikbaar. In onze junior suite kan je binnenkort op speciale vraag een echt waterbed of een pocket-veren medische matras uittesten.

Vertel aan de B&B eigenaar dat je hen gevonden hebt via https://bedandbreakfast.be/


Kamers

Geen kamers beschikbaar

Info

Areas

Zwemmen : 0.5 KM

Wielersport : 0 KM

Mountainbike : 2 KM

Wandelen : 2 KM

Tennis : 0.5 KM

Golf : 1 KM

Paardrijden : 0 KM

Kanoën : 0 KM

Zeilen : 0 KM

Vissen : 0 KM

Museumbezoek : 1 KM

Gourmet / Dinner : 0.5 KM

Winkelen : 0.5 KMInfo Het hotel ligt in het centrum van de Stille Waters - streek, een uniek natuurgebied van dijken, polders, bomen, wijmenvelden, wielen, grachten en kreken. Met de huurfiets kan je vanuit het hotel alle nabijgelegen dorpen bezoeken. Weert, Mariekerke, Sint Amands, Hingene, Wintam en Eikevliet, vormen samen de groene gordel rond de Klein Brabantse fiets- en wandelstreek. Bornem zelf telt naast het kasteel nog een aantal bijzondere monumenten. De Sint-Bernardusabdij die door Don Pedro Coloma in 1603 werd gesticht en momenteel een museum en een schitterende bibliotheek huisvest, is daar één van.

Beoordelingen

Mooi kleinschalig hotel met een uitstekende ligging en een zeer goede service. Op de prijs / kwaliteit is er absoluut niks hierop aan te merken.

door martin op 24-12-2009


Review toevoegen

Teken het Gastenboek en win een B&B cheque van 100 euro

Gelieve akkoord te gaan met onze Algemene Voorwaarden

Recensie toegevoegd

Ben het eens met de Algemene Voorwaarden

De Captcha waarden komen niet overeen. Probeer het opnieuw.

Beschikbaarheid

    • beschikbaarheid
    • gedeeltelijk beschikbaar
    • Niet beschikbaar

    Laden..