La Reverie *********

Bed & Breakfast in Orp-Jauche

Overall Rating


Kwaliteit : /10

Service : /10

Sfeer : /10

B&B La Reverie

Uw gastheer en gastvrouw zijn beiden professionele musici ( fluitist en harpiste ) en lieten zich inspireren door de muziek van Claude Debussy voor de namen van de kamers: “Nuit d'étoiles”, “Clair de lune” en “La mer”. In de eetkamer aan de lange tafel die plaats biedt aan ruim 12 personen wordt het ontbijt geserveerd. Op de achtergrond een vleugje klassieke muziek en in het seizoen een gezellig brandende open haard. U kan zich bedienen van vele soorten brood, kaas, charcuterie, fruit, yoghurt en zelfgemaakte confituur. Er wordt naar wens een eitje gebakken en een versgeperst sinaasappelsapje staat klaar op uw tafel. Bij mooi weer kan u ook in de tuin ontbijten met zicht op de vijver en het vroeg-romaanse kerkje van Marilles. Desgewenst kan u in overleg met uw gastheer boeken voor een eenvoudige warme maaltijd of een heerlijk 4-gangenmenu met aangepaste wijnen, water en koffie. Wil u iets exclusiefs: boek een ontbijt met live muziek op harp door uw gastvrouw.

Vertel aan de B&B eigenaar dat je hen gevonden hebt via https://bedandbreakfast.be/


Kamers

Geen kamers beschikbaar

Info

Areas

Zwemmen : 0 KM

Wielersport : 0 KM

Mountainbike : 0 KM

Wandelen : 0 KM

Tennis : 0 KM

Golf : 0 KM

Paardrijden : 6 KM

Kanoën : 0 KM

Zeilen : 0 KM

Vissen : 0 KM

Museumbezoek : 10 KM

Gourmet / Dinner : 0 KM

Winkelen : 12 KMInfo De streek leent zich uitstekend om te wandelen en te fietsen. In de nabijheid vindt u de Ravel: de oude spoorlijn Tienen-Namen die nu omgetoverd is tot een leuk wandel/fietspad. Jodoigne en Melin op 5 km zijn de moeite om te bezoeken. Leuven,Tienen, Sint-Truiden en Namen bevinden zich in een straal van 30 km

Beoordelingen

Aangename ervaring en bijzonder vriendelijke ontvangst. Kraaknet en veel aandacht voor het tafelgebeuren. Als thuiskomen op feestdagen.

door Eric en Christine op 29-07-2010


we zijn hier heel goed ontvangen in en kraaknet mooi huis , knus ingerichte kamers met heel veel smaak en oog voor detail. de keuken is heel erg lekker en met verse ingredienten? we hadden hel geluk om te kunnen genieten van de zeer verzorgde mooi tuin, met zwemvijver , door het prachtige weer. door de lavendel en de wijnrakken waren we precies in la douce france . echte aanrader, je voelt je hier meteen THUIS

door ilse Verheyen op 26-07-2010


Een prachtige B&B, kraaknet en lekker eten!

door Dirk en Sonia op 08-09-2012


De Rêverie in Marilles. Afgelopen weekend en heel fijn verblijf gehad. Warm onthaal, prachtig interieur met veel oog voor detail. Ruime en kraaknette kamer, goed bed, zeer stil in de omgeving. Uitgebreid en verzorgd ontbijt. De zelfgemaakte confituur is heel lekker, kortom niets op aan te merken. In de zomer is het er waarschijnlijk helemaal super.

door De Prins op 17-03-2014


Review toevoegen

Teken het Gastenboek en win een B&B cheque van 100 euro

Gelieve akkoord te gaan met onze Algemene Voorwaarden

Recensie toegevoegd

Ben het eens met de Algemene Voorwaarden

De Captcha waarden komen niet overeen. Probeer het opnieuw.

Beschikbaarheid

De eigenaar van het hotel heeft besloten niet te werken met dit reservatiesysteem.

Laden..