B&B Silberhütte *********

Bed & Breakfast in Büllingen

Overall Rating


Geen Reviews beschikbaar

B&B Silberhütte

B&B Silberhütte is rustig en landelijk gelegen, aan de rand van het Eifeldorpje Hünningen. Hier hebben wij in 2013 onze B&B gebouwd met veel aandacht voor ecologie en duurzaam wonen, én een maximaal comfort. We bieden 4 lichte en aangename gastenkamers aan, waaronder één ruime, kindvriendelijke familiekamer. Je kan ook alle kamers samen huren als vakantiewoning voor 11 personen, met een eigen woonruimte en keuken.

Vanuit de gastenkamers bieden grote ramen toegang tot het zuidterras en een panoramisch zicht op de grote open tuin. Je kan er relaxen en genieten of de kinderen gadeslaan die zich uitleven in de speeltuin. Of misschien voel je meer voor de sauna en het gezellige salon, na een stevige wandeling? Om een mooie dag te eindigen met een verkwikkende slaap in goede bedden, in de absoluut donkere en stille nacht.

Centraal gelegen in het natuurgebied Hoge Venen en Eifel is B&B Silberhütte een ideaal startpunt voor natuurwandelingen, fiets- en mountainbiketochten doorheen de prachtige en gevarieerde landschappen van Oostbelgië. Bovendien is Hünningen, gelegen op een hoogte van 640m. en aan de rand van de Schneifel (van Schnee-Eifel, Sneeuw-Eifel), gezegend met sneeuwrijke winters en talrijke langlaufpistes.

Vertel aan de B&B eigenaar dat je hen gevonden hebt via https://bedandbreakfast.be/


Kamers

garden

Kamer : Familiekamer

Bestaat uit 2 kamers rechtstreeks met elkaar verbonden. De "ouderslaapkamer" beschikt over een tweepersoonsbed van 160 X 200, een badkamer met inloopdouche, een zithoekje, sateliet TV en Wifi. De "kinderslaapkamer" beschikt over 2 bedden van 90 X 200, en een speelhoekje. Op de plaats van dit speelhoekje kan een derde éénpersoonsbed bijgezet worden. De familiekamer beschikt over een eigen terrasje met terrasmeubilair en met zicht op de speeltuin.
De familiekamer is erg populair, maar ook als deze reeds geboekt is, kan het lonen om toch even te informeren. Mogelijk kunnen we dan de 2-persoonskamers Weißdorn en Schwarzerle, die vlak naast elkaar liggen, aanbieden als familiekamer.

Personen : 5

omschrijving : meer dan drie bedden

Badkamer : Eigen badkamer

Faciliteiten : TV, DVD / Video, Internet, Zitplaats, Kinderen, Begane grond, Terras
garden

Kamer : 2-persoonskamer

Mooie 2-persoonskamer op het 1e verdiep aan de voorkant van het huis. Beschikt over 2 bedden 90x200. Badkamer met inloopdouche. Zithoekje. TV en WiFi. Eventueel kan een éénpersoonsbed bijgeplaatst worden. Deze kamer is qua inrichting en afmetingen quasi identiek aan de andere kamers maar beschikt niet over een eigen terrasje. Natuurlijk mogen de gasten van deze kamer wel gebruik maken van het gemeenschappelijke terras gelegen aan de eetkamer op het gelijkvloers.

Personen : 2

omschrijving : 2 eenpersoonsbedden

Badkamer : Eigen badkamer

Faciliteiten : TV, DVD / Video, Internet, Zitplaats
garden

Kamer : 2-persoonskamer

Mooie 2-persoonskamer met grote ramen en een open zicht op de tuin. Beschikt over een tweepersoonsbed 160 X 200. Aangrenzende badkamer met inloopdouche. Zithoekje. Sateliet TV en WiFi. Eigen terrasje met terrasmeubilair.

Personen : 2

omschrijving : een tweepersoonsbed

Badkamer : Eigen badkamer

Faciliteiten : TV, DVD / Video, Internet, Zitplaats, Begane grond, Terras
garden

Kamer : 2-persoonskamer

Mooie 2-persoonskamer met open zicht op de tuin. Beschikt over een tweepersoonsbed 160 X 200. Aangrenzende badkamer met inloopdouche. Zithoekje. TV en WiFi. Eigen terras met terrasmeubilair.

Personen : 2

omschrijving : een tweepersoonsbed

Badkamer : Eigen badkamer

Faciliteiten : TV, DVD / Video, Internet, Zitplaats, Begane grond, Terras
Info

Areas

Zwemmen : 0 KM

Wielersport : 0 KM

Mountainbike : 0 KM

Wandelen : 0 KM

Zeilen : 0 KMInfo

Opgelet: B&B Silberhütte is gelegen in Hünningen, Büllingen, en niet in Hünningen, Sankt-Vith. Niet alle GPS systemen herkennen Hünningen 40. Geef in dat geval Hünningen 38 of 39 op, dan lukt het wel.

Komende vanuit Büllingen, rijd je rechtdoor op het ronde punt, dit is richting Manderfeld en Duitsland. Na een tweetal kilometers vind je Hünningen op je rechterkant. Sla de weg naar Hünningen in en neem vervolgens de eerste straat links en volg deze tot voorbij de houtzagerij (Sägewerke Gillis). Al gauw ben je bij B&B Silberhütte.

Beoordelingen

Geen Reviews beschikbaar

Review toevoegen

Teken het Gastenboek en win een B&B cheque van 100 euro

Gelieve akkoord te gaan met onze Algemene Voorwaarden

Recensie toegevoegd

Ben het eens met de Algemene Voorwaarden

De Captcha waarden komen niet overeen. Probeer het opnieuw.

Beschikbaarheid

De eigenaar van het hotel heeft besloten niet te werken met dit reservatiesysteem.

Laden..