Chanson du Vent *********

Bed & Breakfast in Lierneux

Overall Rating


Kwaliteit : /10

Service : /10

Sfeer : /10

B&B Chanson du Vent

Sfeervolle Chambre d'Hôte in de Lienne Vallei, gelegen in het Pitoreske plaatsje Jevigné, Gemeente Lierneux. Onze Chambre d\'Hôte heeft drie gastenkamers, voorzien van een privé badkamer met douche, toilet en wastafel en een prachtig uitzicht op de Lienne Vallei. Eetkamer, Bibliotheek en een gezamelijke salon met houtkachel, waar het goed toeven is na een enerverede dag met een lekker glas wijn of een biertje uit de streek. In de zomer kunt u genieten in de grote tuin, waar u altijd wel een heerlijk plaatsje in de zon kunt vinden. In de Lienne vallei zijn 23 bewegwijzerde wandelpaden en een groot aantal bewegwijzerde mouinbikepaden. Chanson du Vent ligt op de grens van de provincie Liege en Luxemburg. Binnen een straal van 25 km bent u in La Roche, Durbuy, Hotton, Remouchamps, Spa, Francorchamps, Malmedy, Hoge Venen. In de winter kunt u skien en langlaufen of de piste van Baraque Fraiture of Lierneux op 7 en 2 km afstand. En wanneer u wilt kunt u voor het avondeten aanschuiven.

Vertel aan de B&B eigenaar dat je hen gevonden hebt via https://bedandbreakfast.be/


Kamers

garden

Kamer : Odrimont

Ruime rustige kamer op de 2e etage met zitje en prachtig uitzicht op de Lienne Vallei.

Personen : 2

omschrijving : 2 eenpersoonsbedden

Badkamer : Eigen badkamer

Faciliteiten : InternetLaagseizoen :
per Kamer - 65,00
voor 1 persoon - 40,00
voor 2 personen - 65,00
Hoogseizoen :
per Kamer - 65,00
voor 1 persoon - 40,00
voor 2 personen - 65,00


garden

Kamer : Hierlot

Ruime Rustige Kamer met zitje en prachtig uitzicht op de Lienne Vallei, op de 2 etage.

Personen : 2

omschrijving : 2 eenpersoonsbedden

Badkamer : Eigen badkamer

Faciliteiten : Internet, ZitplaatsLaagseizoen :
per Kamer - 65,00
voor 1 persoon - 40,00
voor 2 personen - 65,00
Hoogseizoen :
per Kamer - 65,00
voor 1 persoon - 40,00
voor 2 personen - 65,00


garden

Kamer : La Frete

Lichte ruime rustige kamer met zitje op de 1e etage, met prachtig uitzicht op de Lienne Vallei

Personen : 2

omschrijving : 2 eenpersoonsbedden

Badkamer : Eigen badkamer

Faciliteiten : Internet, ZitplaatsLaagseizoen :
per Kamer - 65,00
voor 1 persoon - 40,00
voor 2 personen - 65,00
Hoogseizoen :
per Kamer - 65,00
voor 1 persoon - 40,00
voor 2 personen - 65,00


Info

Areas

Zwemmen : 15 KM

Wielersport : 0 KM

Mountainbike : 0‚1 KM

Wandelen : 0 KM

Tennis : 0 KM

Golf : 25 KM

Paardrijden : 7 KM

Kanoën : 15 KM

Zeilen : 0 KM

Vissen : 5 KM

Museumbezoek : 7 KM

Gourmet / Dinner : 0 KM

Winkelen : 0 KMInfo Chanson de Vent ligt 260 km vanaf Utrecht en 150 km vanaf Brussel. Vanaf de E25 Liege Luxemburg of Luxemburg Liege, neemt u afslag 49. U volgt de borden richting Lierneux en na 7 km rijdt u Jevigné binnen. Chanson du Vent ligt rechts naast de kerk op nr 20.

Beoordelingen

Wij, mijn vriendin en ik, hebben een langweekend bij Chanson Du Vent gelogeerd. Het was geen probleem dat wij later op de avond zouden aankomen. Vanaf Schiphol is het een 4 uur rijden. Bij aankomst hebben we, met een drankje, kennis gemaakt. Even later gingen we de kamer, welke erg koud was. De verwarming bleek uit te staan. Het aan zetten van de verwarming had geen effect. In ieder gaal niet in de slaapkamer die radiator bleef koud. De radiator in de badkamer werd wel warm. Maar in de badkamer hing een vreselijke riool lucht! Het beloofde 2 persoonsbed bleek een lits-jumeaux te zijn. Mijn vriendin noch ik houdt er van om in de kier te slapen. \'s Ochtends bij het opstaan hadden we zin in een kopje thee. Op de kamer is geen mogelijkheid om thee of koffie te zetten. Geen water koker, kopjes en dergelijke. Als je iets wilt mag je naar beneden naar de keuken, daar staat het! Echter je dient er wel voor te betalen. Op de kamer is alleen een klein flesje water per persoon voor de gehele tijd dat je er verblijft. Wij hebben de problemen met de verwarming aangegeven. Er zou naar gekeken worden. \'s Avonds bij terugkomst kregen wij de mededeling dat het verwarming probleem was opgelost. Er zat lucht in het systeem. Beide radiotoren doen het weer. Wij blij naar onze kamer, was de kamer nog steeds koud, de radiator werd niet warm. De badkamer was wel warm (en stonk nog steeds) Mijn beklag over de koude kamer gedaan. De stank moeten ze hebben geroken, kan niet anders. De heer des huizes heeft de radiator ontlucht. Bij het weggaan draaide hij de knop van 5 naar 2. Misschien hun ideale stand, niet die van ons in een koude kamer. De bedden waren niet opgemaakt, de badkamer was niet schoongemaakt. Aan het ontbijt kregen we koude gekookte eieren. We zijn schijnbaar te laat opgestaan voor warme eieren. Het boterkuipje was aangevuld met verse boter, de boter van de vorige dag zat er nog onder. We hebben gesproken over de stank in de badkamer. Ze waren ervan op de hoogte, maar schijnbaar was niet belangrijk genoeg om er iets aan te doen! Bij terugkomst zeiden ze het sifon van de douche te hebben gelijmd, hij was gebarsten. De lucht was inderdaad weg. Bij het ontbijt, helaas, weer de zelfde perikelen als de vorige dagen. Bij het afrekenen wilde ze ons de volle prijs laten betalen, ondanks de koude en de stank. Na mijn vraag over eventuele korting verschoot haar gezicht, ze was er duidelijk niet blij mee. Toch 10% korting gegeven. Deze mensen doen en duidelijk alleen voor het geld, gastvrijheid kennen ze niet. Ons zien ze daar nooit meer terug ============================================================================ Dit bericht heb ik 2 maal op het forum geplaatst. Evenzovele keren is het op miraculeuze wijze verdwenen. Helaas is mij de mogelijkheid ontnomen om rechstreeks op het forum te plaatsen, dan maar via een omweg :)

door Jan op 25-11-2011


Wij hebben enkele malen in Chanson du Vent gelogeerd en hebben er telkens weer van genoten! Het eten is altijd uitstekend en ook de service is prima. De kamers zijn heel sfeervol en gezellig ingericht. De B&B is heel gemakkelijk te vinden en een prima uitvalsbasis om de Ardennen te leren kennen.

door de Jonge op 26-11-2011


Review toevoegen

Teken het Gastenboek en win een B&B cheque van 100 euro

Gelieve akkoord te gaan met onze Algemene Voorwaarden

Recensie toegevoegd

Ben het eens met de Algemene Voorwaarden

De Captcha waarden komen niet overeen. Probeer het opnieuw.

Beschikbaarheid

De eigenaar van het hotel heeft besloten niet te werken met dit reservatiesysteem.

Laden..