Hotel La Heid des Pairs *********

Bed & Breakfast in spa

Overall Rating


Kwaliteit : /10

Service : /10

Sfeer : /10

B&B Hotel La Heid des Pairs

Als u echte rust zoekt in de Ardennen, dan is dit romantische hotel uit 1834 een aanrader! Het ligt 1,5 kilometer van het centrum van Spa, en u als u wakker wordt hoort u alleen de vogels en het ruisen van bomen. U komt al in vakantiesfeer op de oprijlaan met eeuwenoude lindebomen. Met gemak stel je je de koetsjes met paarden voor, die vroeger de adellijke dames en heren naar dit landhuis brachten. Ook binnen herinnert veel aan de glorietijd van Spa, toen dit hotel nog het buitenhuis was van een heuse baron. U kunt kiezen uit 8 kamers. Ruim als suites zijn “Princesse” en “Duchesse”. “Marquise” is de derde kamer met openslaande deuren en een zitje op het balcon. Alle kamers hebben boxspring bedden met dekbedden en u kunt er gratis koffie of thee zetten. U wordt door de eigenaars zelf verwelkomd en zij serveren uw ontbijt aan tafel. U parkeert gratis en veilig in de hoteltuin voor de entree. Tip voor groepen (tot 22p): Huurt u 8 kamers dan heeft u het hotel voor uzelf!

Vertel aan de B&B eigenaar dat je hen gevonden hebt via https://bedandbreakfast.be/


Kamers

Geen kamers beschikbaar

Info

Areas

Zwemmen : 0 KM

Wielersport : 1‚5 KM

Mountainbike : 1‚5 KM

Wandelen : 0 KM

Tennis : 1‚5 KM

Golf : 1‚5 KM

Paardrijden : 1 KM

Kanoën : 15 KM

Zeilen : 0 KM

Vissen : 1‚5 KM

Museumbezoek : 1‚5 KM

Gourmet / Dinner : 1‚5 KM

Winkelen : 1‚5 KMInfo Het hotel ligt 1,5 km buiten het centrum van Spa, in de richting van het dorpje Creppe. Volgt u de gele verwijsborden van La Heid des Pairs. Wilt u lekker wandelen, golfen, een spannende route op de mountainbike? Een vlucht per helicopter, als Tarzan een traject door de bomen afleggen ? Dit alles kan vlakbij hotel La Heid des Pairs! s’Winters kun je je hart ophalen op de skihellingen en langlaufroutes, het hele jaar door bijkomen in het heilzame bronwater van de Thermen van Spa. Vanaf het hotel loopt u in een kwartier naar Spa. Daar vindt u het Casino en andere monumentale panden, gezellige winkels en restaurantjes. Met de auto rijdt u in 10 minuten naar het circuit van Francorchamps.

Beoordelingen

Een bijzonder sfeervol hotel. De kamers doen hun naam eer aan: je waant je een vorst. De service is geweldig - niets is Jan Paul en Sandra te veel. We konden ontbijten op het moment dat wij dat wilden en hebben genoten van de heerlijke, versgemaakte, vruchtendrank en de niet voor Frans onderdoende croissants. We hadden de mazzel dat het heerlijk herfstweer was, dus we konden genieten van de prachtige tuin en het uitzicht. We hebben zelfs in het zonnetje op het balkon zitten lezen. Maar ook met slecht weer lijkt het me een heerlijke plek om er even uit te zijn. Het is een warm hotel, zowel letterlijk als figuurlijk. Kortom: een aanrader.

door K. houweling op 13-12-2009


Review toevoegen

Teken het Gastenboek en win een B&B cheque van 100 euro

Gelieve akkoord te gaan met onze Algemene Voorwaarden

Recensie toegevoegd

Ben het eens met de Algemene Voorwaarden

De Captcha waarden komen niet overeen. Probeer het opnieuw.

Beschikbaarheid

De eigenaar van het hotel heeft besloten niet te werken met dit reservatiesysteem.

Laden..