Zum Hause Benvenuti *********

Bed & Breakfast in Schönberg

Overall Rating


Kwaliteit : /10

Service : /10

Sfeer : /10

B&B Zum Hause Benvenuti

Onze Bed & Breakfast is gelegen in het centrum van het mooie en pittoresk dorpje Schönberg. Schönberg is één van de Oudste plekken in de vallei van de Our.In de Hoge Venen – Eifel , in een rustige bosrijke streek.Wat vroeger een gewoon dorp was, is nu een aangename vakantieoord voor families met een uitgebreide keuze aan ontspanningsmogelijkheden.

Vertel aan de B&B eigenaar dat je hen gevonden hebt via https://bedandbreakfast.be/


Kamers

Geen kamers beschikbaar

Info

Areas

Zwemmen : 12 KM

Wielersport : 1 KM

Mountainbike : 1 KM

Wandelen : 1 KM

Tennis : 12 KM

Golf : 12 KM

Paardrijden : 5 KM

Kanoën : 0 KM

Zeilen : 0 KM

Vissen : 0 KM

Museumbezoek : 12/25 KM

Gourmet / Dinner : 12 KM

Winkelen : 12 KMInfo >> Hoe ons te bereiken: -Neem de E40 richting Luik -Neem dan richting Verviers -Neem dan richting Prüm-Trier-St Vith -Neem afrit 15 Vith-Houffalize-Luxemburg -Neem richting St Vith -In St Vith kom je aan een 2 rotonde\'s en telkens word er Schönberg aangeduid. -Blijf dan de weg volgen , eens in Schönberg,nog voordat je aan de rotonde komt heb je links de kerk en ook een straatje om in te rijden. -Neem deze straat links voordat je de rotonde kunt oprijden. -Zum hause \"Benvenuti\" bevindt zich dichtbij de kerk in het centrum van Schönberg.

Beoordelingen

Een heel hartelijk adres, zeer attentvolle mensen, Heel lekker ontbijt en ook de table d'hôtes was dik in orde. Zeer rustig gelegen. kortom wij hebben genoten. En zeker voor herhaling vatbaar. Frie en Rudy;

door VANDEN BOSCH FRIEDA op 13-05-2009


B.B Zum Hause Benvenuti (Schonberg-St-Vith) Prachtige locatie, een onbekend pareltje, zeer vriendelijke en joviale uitbaters. Zij is een kleine keukenprinses met Italiaanse roots, hij de echte gentlemen gastheer en dan nog hun lieve schattig dochtertje Libelia niet te vergeten! Kortom een aanrader voor iedereen die van rust, wandelen, en vriendelijkheid houdt.

door HANSEN Flor op 27-06-2009


B.B Zum Hauze Benvenuti ( Schonberg ) Een prachtige locatie , van rust genieten ,een toffe streek ontdekken , mooie wandelingen maken en dan het gevoel hebben om thuis te komen . Zalig ontvangen door Peter en Lucia en hun prachtige dochter ! Ze hebben de eigenschap om je onmiddellijk thuis te laten voelen in hun huis , omringt met zeer aangenaam gezelschap , lekker eten en een goede sfeer ! Een echte aanrader wie ontspanning zoekt in een rustige liefdevolle omgeving ! Vanessa en dimitri

door veltens op 10-02-2010


Review toevoegen

Teken het Gastenboek en win een B&B cheque van 100 euro

Gelieve akkoord te gaan met onze Algemene Voorwaarden

Recensie toegevoegd

Ben het eens met de Algemene Voorwaarden

De Captcha waarden komen niet overeen. Probeer het opnieuw.

Beschikbaarheid

De eigenaar van het hotel heeft besloten niet te werken met dit reservatiesysteem.

Laden..