Aen de Roderburgh *********

Bed & Breakfast in Maaseik

Overall Rating


Kwaliteit : /10

Service : /10

Sfeer : /10

B&B Aen de Roderburgh

Het gasthof is gelegen langs het fietsroutenetwerk en grenst aan het natuur- en recreatiegebied Heerenlaak. U kan er wandelen, vissen, watersporten en genieten van de groene omgeving. Restaurants, terrasjes en de jachthaven liggen op wandelafstand. 'Aen de Roderburgh' beschikt over vijf landelijk ingerichte themakamers en een ontbijtruimte met afzonderlijke tafeltjes. Elke kamer heeft een badkamer en een apart toilet en is uitgerust met een comfortabele boxspring. Het ontbijt wordt geserveerd in de ontbijtruimte. Tijdstip in overleg met de gastvrouw. U beschikt over een mooie, goed uitgeruste kamer met een degelijk en verzorgd ontbijt in een gezellige, familiale sfeer. Alle gasten kunnen gebruik maken van de privé parking op 40m van de straat. Fietsers en motorrijders kunnen steeds gebruik maken van een afgesloten garage. Er is een gezellige binnenkoer met terras en ligweide. Het tuinmeubilair en de ligstoelen staan ter beschikking van de gasten.

Vertel aan de B&B eigenaar dat je hen gevonden hebt via https://bedandbreakfast.be/


Kamers

garden

Kamer : Boerenkamer

Boerenkamer Een erg gezellige kamer met veel details die aan het landbouwleven doen denken. Het is een kamer die de sfeer van het vroegere platteland uitstraalt.

Personen : 2

omschrijving : een tweepersoonsbed

Badkamer : Eigen badkamer


garden

Kamer : Paardenkamer

Paardenkamer Aangezien het gebouw waar zich nu de gastenkamers bevinden vroeger een stal was, kon de paardenkamer niet uitblijven. Als liefhebbers van paarden heeft het gastkoppel met hart en ziel deze kamer ingericht. U zult er zeker plezier aan beleven om deze kamer te ontdekken.

Personen : 2

omschrijving : een tweepersoonsbed

Badkamer : Eigen badkamer


garden

Kamer : Oude kamer

Oude kamer De oude kamer staat bekend om de nostalgie die ze uitstraalt. Het is de perfecte kamer om te ontsnappen aan het hectische leven van vandaag. Deze kamer heeft geen douche, maar beschikt over een prachtig vrijstaand Engels bad.

Personen : 2

omschrijving : een tweepersoonsbed

Badkamer : Eigen badkamer


garden

Kamer : Jachtkamer

Jachtkamer Even ter verduidelijking, deze kamer is niet geïnspireerd door de jachthaven van Aldeneik. Deze kamer is ingericht in een typische jachtstijl. Met oog voor detail werd ze ingericht, zodat u als gast kan onthaasten in deze prachtige kamer.

Personen : 2

omschrijving : een tweepersoonsbed

Badkamer : Eigen badkamer


garden

Kamer : Rozenkamer

Rozenkamer Dit is de geschikte kamer voor romantische zielen. Als koppel kunt u wegdromen in deze kamer die in een warm roze tint geschilderd is. Het thema van deze kamer komt voort uit de passie voor bloemen van de gastvrouw. Ze spendeert dan ook graag af en toe enkele uurtjes in haar tuin.

Personen : 2

omschrijving : een tweepersoonsbed

Badkamer : Eigen badkamer


Info

Areas

Zwemmen : 2 KM

Wielersport : 1 KM

Mountainbike : 1 KM

Wandelen : 1 KM

Tennis : 2 KM

Golf : 0 KM

Paardrijden : 5 KM

Kanoën : 0 KM

Zeilen : 1 KM

Vissen : 1 KM

Museumbezoek : 2 KM

Gourmet / Dinner : 0 KM

Winkelen : 2 KMInfo Gasthof “Aen de Roderburgh” ligt in de mooie Limburgse Maasvallei aan het fiets-routenetwerk op slechts een honderdtal meters van de Maas in het dorpje Aldeneik dat hoort bij de stad Maaseik. Waar een 5-tal jaren geleden nog volop grind ontgonnen werd bevindt zich nu een prachtig recreatiegebied met wandelpaden, een visvijver, een strandje, een jachthaven, het sportcomplex “Sporta” en een daghaven die mogelijkheid biedt tot watersporten. De naam van het gasthof werd ontleend aan vroegere tijden. Naar de gronden, waar nu het recreatiedomein “Heerenlaak” aangelegd werd, verwees men voor de ontgrinding als “de Roderburgh”. Op het gemeentelijke kadasterplan wordt deze naam nog steeds geha

Beoordelingen

Mooi ingerichte kamer. Uitgebreid ontbijt. Zeer rustig gelegen.

door Koen op 13-08-2009


Wij hebben al verschillende keren naar deze b&b geweest en kan alleen maar zeggen dat deze toppie is! Als gast wordt je hier onthaald om U tegen te zeggen! Gonnie en Bert geven je fijne tips mee in verband met ludieke plaatsen die je zeker moet zien, toffe fietstochten ... Een plaats waar iedereen zich thuis voelt!!!

door meersman luc op 03-08-2014


Review toevoegen

Teken het Gastenboek en win een B&B cheque van 100 euro

Gelieve akkoord te gaan met onze Algemene Voorwaarden

Recensie toegevoegd

Ben het eens met de Algemene Voorwaarden

De Captcha waarden komen niet overeen. Probeer het opnieuw.

Beschikbaarheid

De eigenaar van het hotel heeft besloten niet te werken met dit reservatiesysteem.

Laden..