Appeltje eitje *********

Bed & Breakfast in Sint Pieters Voeren

Overall Rating


Kwaliteit : /10

Service : /10

Sfeer : /10

B&B Appeltje eitje

In onze 2 persoonskamer beschikt u over een boxspringbed met separaat elektrisch verstelbare lattenbodems en TV. Een privé badkamer (douche en wasbak), toiletruimte en eigen knusse zitkamer staan ook tot uw beschikking. ‘s Ochtends serveren we uw ontbijt met (h)eerlijke streekproducten. Een appeltje en eitje zullen uiteraard niet ontbreken. Bij mooi weer kunnen wij het ontbijt buiten serveren op uw eigen terras in de tuin. Het is mogelijk om een extra (inklapbaar ) bed te plaatsen. Voor één kind beneden de 11 jaar rekenen wij € 15,00. Is uw kind elf jaar of ouder, dan betaalt u € 17,50 inclusief ontbijt per nacht. .

Vertel aan de B&B eigenaar dat je hen gevonden hebt via https://bedandbreakfast.be/


Kamers

garden

Kamer : slaapkamer met separate zitkamer

In onze 2 persoonskamer beschikt u over een boxspringbed met separaat elektrisch verstelbare lattenbodems en TV. Een privé badkamer (douche en wasbak), toiletruimte en knusse zitkamer staan ook tot uw beschikking

Personen : 2

omschrijving : een tweepersoonsbed

Badkamer : Eigen badkamer

Faciliteiten : TV, Zitplaats, Begane grond, Terras
Info

Areas

Zwemmen : 10 KM

Wielersport : 0 KM

Mountainbike : 0 KM

Wandelen : 0 KM

Tennis : 0 KM

Golf : 10 KM

Paardrijden : 2 KM

Kanoën : 0 KM

Zeilen : 0 KM

Vissen : 0‚5 KM

Museumbezoek : 0 KM

Gourmet / Dinner : 5 KM

Winkelen : 10 KMInfo In de directe omgeving, waarvan sommige op loopafstand van onze B & B, bevinden zich een aantal eetgelegenheden waar de Belgische keuken de boventoon voert. Pakt u de auto dan heeft u met tien minuten rijden een riante keuze uit zeer uiteenlopende restaurants en brasseries. De Voerstreek, bekend als fruitstreek is een geweldig gebied voor buitenmensen en smulpapen. Een streek voor actievelingen en rustzoekers en steden zoals Aken, Maastricht en Luik bezoekt met minder dan 30 minuten rijden. De Voerstreek grenst aan het land van Herve, het Limburgse Heuvelland en aan de lage Ardennen.

Beoordelingen

Wat een gastvrij onthaal bij Appeltje Eitje. Mijn vriend en ik kwamen hier onverwachts terecht omdat we ons verblijf in de Voerstreek nog wat wilden verlengen (mooi weer én onverwacht voor ons fijne fietsstreek). Onze kamer was erg verzorgd, evenals het sanitair. Ondanks de hitte was het erg cool in de kamers (dikke muren én kleine airco). Gratis wifi en digitale tv, altijd fijn meegenomen. De eigenaars waren ook erg hulpvaardig met informatie of als we iets nodig hadden. Topadres!

door Van Der Taelen Kristin op 21-07-2013


Review toevoegen

Teken het Gastenboek en win een B&B cheque van 100 euro

Gelieve akkoord te gaan met onze Algemene Voorwaarden

Recensie toegevoegd

Ben het eens met de Algemene Voorwaarden

De Captcha waarden komen niet overeen. Probeer het opnieuw.

Beschikbaarheid

De eigenaar van het hotel heeft besloten niet te werken met dit reservatiesysteem.

Laden..