B&B de Taller-Hoeve *********

Bed & Breakfast in Maasmechelen-Kotem

Overall Rating


Kwaliteit : /10

Service : /10

Sfeer : /10

B&B de Taller-Hoeve

de Taller-Hoeve is een gebouwd einde 1800. De langgevelhoeve heeft haar mooie karakter door de jaren heen kunnen behouden. Via een poort van 5 meter hoogte kom je in een oase van rust terecht. Iedere kamer is uitgerust met alle comfort zoals een boxspring met een matras met 7 comfortzones, een regendouche om heerlijk te ontspannen, een handdouche om alle vermoeidheid weg te spoelen en een haardroger om weer netjes tevoorschijn te komen. Een LCD en een DVD om heerlijk niets te doen. Een kluis om veilig je spulletjes weg te bergen. Internet (met kabel) is natuurlijk onmisbaar. 's Morgens reuze honger of toch liever alleen een broodje en een kopje koffie! Met de ontbijtkaart bestel je naargelang je honger en betaal je ook naargelang. Iedere kamer ademt rust, luxe en comfort uit. Tijdens de bouwwerkzaamheden is met oog voor detail en steeds met de toekomstige klant en zijn mogelijke wensen voor ogen een mooie concept ontwikkelt. Eenvoudige luxe en elegantie zijn de trefwoorden.

Vertel aan de B&B eigenaar dat je hen gevonden hebt via https://bedandbreakfast.be/


Kamers

Geen kamers beschikbaar

Info

Areas

Zwemmen : 0 KM

Wielersport : 0‚1 KM

Mountainbike : 0 KM

Wandelen : 0 KM

Tennis : 2 KM

Golf : 5 KM

Paardrijden : 0 KM

Kanoën : 0 KM

Zeilen : 0 KM

Vissen : 0‚1 KM

Museumbezoek : 1 KM

Gourmet / Dinner : 1 KM

Winkelen : 2 KMInfo -Reis je gratis met de trein dan halen we je af in Genk of Hasselt tegen een kleine vergoeding. -Kom je met de auto dan neem je de E314 tot in Maasmechelen. Volg richting Lanaken.Ga aan de eerste rode lichten Links af; dan onmiddellijk rechts. Volg de straat, de brug over, een scherpe bocht naar rechts, 2de kruispunt links. Dit is de Grotestraat. Volg tot bordje Kotem en dan ligt de B&B links langs de kerk.

Beoordelingen

De Taller-Hoeve is een echte aanrader. Alles ziet er fantastisch uit, zeer gastvrij en heel gezellig. Heel goede bedden en heerlijk ontbijt. Fantastisch kanoen op de Grensmaas en \'s avonds verwend met een heerlijke maaltijd van gastvrouw Chantal. Chantal en Luc, ga zo door, bedankt voor het hele mooie weekend!

door Henk en Ria op 26-05-2010


Een eerste bezoek aan het Maasland werd onmiddellijk een voltreffer, niet in het minst door het gastvrije, verzorgde en vooral warme onthaal in de Taller-hoeve! Een mooie streek verdient een mooie B&B, met mooie kamers, een copieus ontbijt en vooral een verblijf met een gezicht! Een dikke proficiat aan Chantal en Luc en voor degene die nog een B&B zoeken! Een aanrader! DOEN!

door Alex op 08-08-2010


Wij mochten het genoegen smaken om enkele dagen te vertoeven in de Taller-Hoeve. Het was een waar festijn. De kamers en accomodatie zijn van een dermate hoog niveau dat men zich in een exclusief resort bevindt. Wij opteerden voor het standaardontbijt. Toen ik zag welke kakelverse produkten ons voorgeschoteld werden stelde ik me de vraag wat een ontbijt met opties dan wel niet moest inhouden. Het was echte klasse en zeker aan te raden. Voeg daar dan nog de vriendelijkheid, hulpvaardigheid en excellente kennis van de streek wat leidt tot onvergetelijke tips aan toe, en je hebt een cocktail waar je je duimen en vingers van aflikt en nog lang van zal nagenieten. Score : een zeer verdiende 10.

door Van den Boom Paul op 06-09-2010


onverwachte late aankomst aan b&b tallerhoeve kotem,en dan nog zo een warm onthaal van chantal & luc .niks teveel gevraagd aan beiden, met ons vieren nog goeie babbel en verrassing drankje v.sylvana verjaardag en dan waw zo een prachtige kamer,mooier als je kan dromen.ontbijt uitgestippelde route samen v.luc die man heeft uitstraling en charme.proficiat v.jullie beiden.twas V.SYLVANA en IGNACE totale verrassing en komen zeker TERUG vele GROETJES.

door ignace en sylvana op 11-08-2010


Een hartelijke verwelkoming met een drankje. Luc en Chantal zijn heel vriendelijke, gastvrije mensen, die er alles aan doen om een zorgeloze, ontspannen vakantie te bezorgen. Prachtige kamers (goede matras !), heerlijk ontbijt. Heel netjes en gezellig. Luc stippelt je fiets- of wandelroute uit, indien je dit wenst. Kortom, De Tallerhoeve is beslist een adres om meermaals te bezoeken. Een grote aanrader ! Wij hebben de Tallerhoeve bezocht op 11-12 september 2010.

door Gerty Verrees op 21-09-2010


We verbleven het voorbije weekend in deze uitstekende B&B,gevestigd in een met veel smaak gerenoveerde hoeve, romantisch gelegen in de schaduw van de kerktoren.De ontvangst was zeer vriendelijke en gastvrij . We verbleven in een ruime charmante kamer ( Esdoorn), voorzien van alle comfort. Chantal toonde zich niet alleen een uitstekende gastvrouw maar tevens een een bevlogen kok, in haar vele taken trouwens kundig en vriendelijk bijgestaan bijgestaan door Luc, die het serviceaanbod volledig maakt door voor zijn gasten fiets en wandelroutes uit te tekenen. Luc promoot ook met kennis van zaken zjjn streek. Echt een B&B die met liefde en respect voor de \\\\\\\' gast \\\\\\\'wordt uitgebaat . Ook een B&B waar je als gast wordt ontvangen en als vrienden terug vertrekt. Dit wordt voor ons beslist een vast stekje bij een verblijf in deze mooie streek. Chantal je bent een schat van een gastvrouw en Luc je bent een reus van een vent. Guido & Margot

door Gelaude -Trenson op 17-06-2013


Review toevoegen

Teken het Gastenboek en win een B&B cheque van 100 euro

Gelieve akkoord te gaan met onze Algemene Voorwaarden

Recensie toegevoegd

Ben het eens met de Algemene Voorwaarden

De Captcha waarden komen niet overeen. Probeer het opnieuw.

Beschikbaarheid

    • beschikbaarheid
    • gedeeltelijk beschikbaar
    • Niet beschikbaar

    Laden..