De Klaproos *********

Bed & Breakfast in Maaseik

Overall Rating


Kwaliteit : /10

Service : /10

Sfeer : /10

B&B De Klaproos

Binnen: Achter onze woonboerderij staat een voormalige schuur die door ons gerestaureerd is. Delen dateren vermoedelijk uit de 19de eeuw. De huidige verbouwing heeft als uitgangspunt om het histories karakter zo veel mogelijk in stand te houden. Sinds mei 2007 staat De Klaproos open voor gasten die willen genieten van een landelijke omgeving en weidse uitzichten over de Maas en omliggende akkers. Rust, ruimte en buitenlucht zijn de ingrediënten voor een paar dagen er tussenuit of een weekje vakantie. Geheel vrij gelegen, in het groen, is het hier heerlijk vertoeven op het terras met een koel glas, genietend van een vrij uitzicht. De Maas en de stad Maaseik bieden overigens een groot scala aan activiteiten op sportief en cultureel gebied. Dus ook als u actief wilt zijn, zijn er volop mogelijkheden. En op 2km van Historisch Maaseik en direct aan het fietsroutenetwerk Kempen en Maasland nr. 46 kunt u in Heppeneert genieten van een heerlijk ontspannen verblijf. DE KLAPROOS,

Vertel aan de B&B eigenaar dat je hen gevonden hebt via https://bedandbreakfast.be/


Kamers

Geen kamers beschikbaar

Info

Areas

Zwemmen : 3 KM

Wielersport : 1 KM

Mountainbike : 1 KM

Wandelen : 0 KM

Tennis : 3 KM

Golf : 20 KM

Paardrijden : 1 KM

Kanoën : 5 KM

Zeilen : 5 KM

Vissen : 5 KM

Museumbezoek : 3 KM

Gourmet / Dinner : 3 KM

Winkelen : 3 KMInfo

Beoordelingen

Heel aangenaam verblijf. Propere kamers, erg leuk gedecoreerd met steeds terugkomende klaproosjes. Lekker en overvloedig ontbijt. Goede gastvrouw/gastheer. Rustig. Een aanrader!

door Hilde Janssens op 27-07-2009


Hierbij willen we U nog eens bedanken voor het heerlijk verblijf in uw B@B. Voor ons was het de eerste kennismaking met een b@b en het is heel goed bevallen. Gezellige ontvangst, mooie ruime studio en prachtig goed ontbijt. Ook heel goed gelegen aan fietsroutes en zeker voor herhaling vatbaar. Beste groeten.

door SUENENS Willy op 21-07-2010


Review toevoegen

Teken het Gastenboek en win een B&B cheque van 100 euro

Gelieve akkoord te gaan met onze Algemene Voorwaarden

Recensie toegevoegd

Ben het eens met de Algemene Voorwaarden

De Captcha waarden komen niet overeen. Probeer het opnieuw.

Beschikbaarheid

De eigenaar van het hotel heeft besloten niet te werken met dit reservatiesysteem.

Laden..