Domus Limbus *********

Bed & Breakfast in Hamont-Achel

Overall Rating


Kwaliteit : /10

Service : /10

Sfeer : /10

B&B Domus Limbus

Wij bieden u de rust aan in Hamont, een heel rustige groene gemeente met tal van fiets- en wandelmogelijkheden. Nabij het centrum van de stad. Wij hebben niet de pretentie om een befaamd” Bed and Breakfast” te worden. Wij ontmoeten gewoon graag mensen en stellen ons huis, tuin en zwemvijver open voor mensen, die net als wij houden van natuur, gezelligheid en rust. Wij dringen ons niet op, maar u kan bij mooi weer samen met ons genieten van een lekker glaasje wijn of een kopje koffie of thee, buiten op het terras, aan de vijver of onder ons prieeltje “De Zonnewende”.

Vertel aan de B&B eigenaar dat je hen gevonden hebt via https://bedandbreakfast.be/


Kamers

Geen kamers beschikbaar

Info

Areas

Zwemmen : 8 KM

Wielersport : 0 KM

Mountainbike : 0 KM

Wandelen : 0 KM

Tennis : 0 KM

Golf : 0 KM

Paardrijden : 0 KM

Kanoën : 0 KM

Zeilen : 0 KM

Vissen : 0 KM

Museumbezoek : 0 KM

Gourmet / Dinner : 0 KM

Winkelen : 8 KMInfo AUTO: Aangezien wij in het uiterste hoekje van de Limburgse Kempen wonen, is het natuurlijk het gemakkelijkst om met je eigen vervoer naar hier te komen. BUS EN TREIN: Het dichtst bijzijnde station is Neerpelt. Vanaf het station kan je de bus 48 richting Hamont nemen Vanuit andere richtingen kun je best de 8, 183 nemen tot Kaulille en daarna de 48 nemen richting Hamont of doorreizen tot Neerpelt en de 48 nemen TAXI: Dat kan natuurlijk ook nog altijd WIJZELF: Natuurlijk mits duidelijke afspraken kunnen wij eventueel je ook aan het station in Neerpelt komen afhalen mocht je geen aansluiting hebben op bepaalde tijdstippen.

Beoordelingen

Een B&B met een heel familiaal karakter. Hartelijke ontvangst met rondleiding in de ruime kamer en tuin met zitmogelijkheden en zwemvijver. Zeer nette kamer met 2 tweepersoonsbedden, regendouche en sauna…heerlijk… Uitgebreid ontbijt met vers gebakken brood, ruime keuze aan koeken, vleeswaren, kazen, fruit, yoghurt en rekening houdend met speciale wensen (dieet, veggie). We kregen ook de nodige info omtrent de bezienswaardigheden en eet- en drinkgelegenheden in de buurt. Domus Limbus is de ideale B&B voor de fiets- en wandelliefhebber. Je bent overal dichtbij, maar is toch rustig gelegen. Noëlla en Dirk zijn ook echte dierenliefhebbers waardoor we heel welkom waren met onze 2 kleine hondjes. Ze konden er ongestoord spelen in de volledig omheinde tuin en ze werden al even hartelijk ontvangen als wijzelf. Kortom: wij vonden het heerlijk en komen zeker terug!

door Sofie Apers op 06-11-2014


Review toevoegen

Teken het Gastenboek en win een B&B cheque van 100 euro

Gelieve akkoord te gaan met onze Algemene Voorwaarden

Recensie toegevoegd

Ben het eens met de Algemene Voorwaarden

De Captcha waarden komen niet overeen. Probeer het opnieuw.

Beschikbaarheid

De eigenaar van het hotel heeft besloten niet te werken met dit reservatiesysteem.

Laden..