EMILYS PLACE bed & breakfast *********

Bed & Breakfast in ZONHOVEN

Overall Rating


Kwaliteit : /10

Service : /10

Sfeer : /10

B&B EMILYS PLACE bed & breakfast

Emily's Place Bed & Breakfast ligt in het hartje van Belgisch-Limburg, in de gemeente Zonhoven dicht bij Hasselt en Genk. Het is een rustige, landelijke en residentiële omgeving op enkele honderden meters van het natuurreservaat DE TEUT en het Park Midden-Limburg. Door de persoonlijke en warme ontvangst voelt U zich onmiddellijk thuis en kunt U voluit genieten van de Limburgse gastvrijheid, de uitgebreide informatie en de verrassende tips. Emily's Place is een charmeverblijf in een tijdloze woning, geraffineerd gedecoreerd en omgeven door groen. We leggen ons toe op de kleine gemoedelijke geneugten, die een verblijf doen slagen. U logeert in de ruime gastenkamers op de verdieping, begint de dag met een lekker, uitstekend en uitgebreid ontbijt en kunt genieten van de mooie tuin met terrassen en zwembad. Emily's Place B&B biedt plaats voor 2 tot 7 personen. Er zijn speciale arrangementen voorzien voor koppels, voor familie of voor vrienden en vriendinnen. Openluchtzwembad.

Vertel aan de B&B eigenaar dat je hen gevonden hebt via https://bedandbreakfast.be/


Kamers

Geen kamers beschikbaar

Info

Areas

Zwemmen : tuin KM

Wielersport : 0‚1 KM

Mountainbike : 0‚5 KM

Wandelen : 0‚5 KM

Tennis : 2 KM

Golf : 8 KM

Paardrijden : 3 KM

Kanoën : 20 KM

Zeilen : 0 KM

Vissen : 5 KM

Museumbezoek : 5 KM

Gourmet / Dinner : 0‚5 KM

Winkelen : 3 KMInfo Voor de GPS-rijders : België 3520 ZONHOVEN, Kneuterweg 5 ingeven. * Routebeschrijving vanuit Brussel-Leuven, Antwerpen, Heerlen-Aachen via de autosnelweg E314 : E314 Leuven-Lummen-Genk-Aachen, afrit 30 Park Midden-Limburg. Richting Bokrijk nemen. Na ca. 4 km aan (pas nieuwe) rotonde rechts, richting Zonhoven. Na ca. 1 km, bij de vierde verkeersdrempel, rechtsaf. Dit is de Kneuterweg. * Routebeschrijving vanuit Eindhoven via de N74 : N74 richting Hasselt Na Houthalen neemt U de snelweg E314, richting Genk- Aachen. Neem de eerstvolgende afrit, afrit 30 Park Midden-Limburg. Richting Bokrijk nemen. Na ca. 4 km aan rotonde rechts, Na ca. 1 km, bij de vierde drempel, rechtsaf

Beoordelingen

We hadden vooraf heel duidelijk gemeld dat we een heel rustige B&B zochten. De eigenares had ons expliciet aan de telefoon verzekerd dat het bij haar heel rustig is. Ook de website spreekt van een rustige residentiële omgeving. Dat blijkt echter slechts de helft van de waarheid. Immers, aan de overkant van de straat (niet te zien op de foto\'s maar wel recht tegenover deze B&B) is er het gemeenschapscentrum van Zonhoven en het daarbij behorende café Carré. De eigenares beweert bij hoog en bij laag dat er in dat café nog nooit iets doorgegaan is, terwijl de brochure van Hasselt en Zonhoven (die je natuurlijk pas nadien terugvindt) melding maakt van een regelmatig live concert. Wij waren getuige van een namiddag én een avond én een nacht live karaoke -- ik laat u raden hoe leuk dat was. De kamer voor de volwassenen heeft twee veluxen die je ofwel toe kunt laten (en dan is het op die zolder snikheet in de zomer want de mobiele airco maakt een ontzettend kabaal en mag slechts een paar uur aan staan van de eigenares) ofwel open kunt zetten (en dan zit je bijna op de eerste rij van het terras van het café). Wie graag slaapt met live muziek, hoeft deze B&B natuurlijk niet links te laten liggen, maar anders raden we deze plek sterk af.

door K.Van den Bussche op 11-07-2010


Wij zijn reeds 3 maal te gast geweest in \\\"Emily\\\'s place\\\" en iedere keer was het voor ons een ontsnappen uit de dagelijkse sleur. Alles was tot in de puntjes verzorgd;de ruime kamer,het uitgebreide ontbijt,de nodige tips en uitleg bij uitstappen en het heerlijke zwembad in de mooie tuin.Men voelt er zich direkt thuis .Zonhoven is centraal gelegen,zodat men niet ver moet rijden om uitstappen te maken. Wat K.VdB (11-07-2010) aanhaalt over lawaaihinder van het gemeenschapscentrum moet ik toch met een korreltje zout nemen.Toen wij er verbleven waren er ook muziekhappenings ,maar daar hebben wij geen last van gehad..Wij sliepen als roosjes.. Het verbaasde ons steeds hoe rustig de buurt was,vergeleken met waar wij wonen. Wij komen zeker terug en als er nog eens een karaokeavond is ,gaan wij lekker meedoen. Eindconclusie;Een B&B om aan te raden.

door Frank & Bea Breye op 05-08-2010


we hebben in juli voor het 10e jaar weer een fantastische midweek mogen beleven alles was weer prima voorzien zelfs de zon deed er nog een schepje bovenop het was zalig te vertoeven bij het zwembad lekker zwemmen en zalig niksdoen heerlijk. Ons kleinkind hadden we meegenomen en die was in de wolken die heeft haar hartje opgehaald in het zwembad wat kan men meer wensen de gastvrouw staat steeds gereed om onze wensen te vervullen en ons wegwijs te maken met de mogeljkheden in de omgeving. het is voor ons steeds een verademing naar deze oase van rust te kunnen terugkeren en hopen dat nog vele jaren te kunnen doen.Langs hier nogmaals de beste groeten aan Annie en Danny en we komen zeker terug hoor de kleine kijkt er al naar uit

door stevens werner op 05-08-2010


Al ruim vier jaren komen wij bij B&B Emily\\\'s Place. En tot groot genoegen. Al vanaf dag 1 voelen we ons er thuis. Het huis straalt een zeer hartelijke en warme ambiance uit en de eigenaresse doet er alles aan om dat jaar in jaar uit te handhaven. De kamer is tiptop en de ontbijtjes zijn geweldig. Niets is teveel en het geheel wordt gelardeerd met een gezellig babbeltje van de eigenaresse zelf. Deze B&B is dan ook een absolute aanrader. Wat nu te denken van het relaas van de familie Van den Bussche? Ik kan niets anders concluderen dan dat hier sprake is van domme pech. Inderdaad ligt er een gemeenschapscentrum schuin aan de overkant van de B&B. Maar wij hebben er eigenlijk al die jaren nooit echt last van gehad. Dat er nu een karaoke in de buitenlucht werd gegeven is vervelend, maar zal te maken hebben gehad met die paar warme zomerdagen die we hebben gehad. En door die warme dagen kan het inderdaad wat heet worden op de kamer. De kerngedachte van een B&B is natuurlijk dat je er slaapt, ontbijt, en dan de rest van de dag weg bent! Voor het slapen gaan zet je dan even de airco op automaat en je zet hem weer uit als het tijd is om naar bed te gaan. Simpel. Wij hebben overigens nooit te horen gekregen dat we de airco maar een aantal uren aan mochten hebben. Het is allemaal goed te doen en we raden toekomstige bezoekers van deze prachtige (fiets) streek nogmaals aan om deze B&B zeker niet links te laten liggen. Met vriendelijke groet, Theo en Ernie.

door Theo en ErnieSchuurman op 08-08-2010


Review toevoegen

Teken het Gastenboek en win een B&B cheque van 100 euro

Gelieve akkoord te gaan met onze Algemene Voorwaarden

Recensie toegevoegd

Ben het eens met de Algemene Voorwaarden

De Captcha waarden komen niet overeen. Probeer het opnieuw.

Beschikbaarheid

De eigenaar van het hotel heeft besloten niet te werken met dit reservatiesysteem.

Laden..