Onder de Poort *********

Bed & Breakfast in Voeren

Overall Rating


Geen Reviews beschikbaar

B&B Onder de Poort

Aan de linkerzijde van onze vierkantshoeve baten wij een kleinschalige brocante uit. In het Poortgebouw, het oudste deel van de hoeve dat dateert uit 1735, bevindt zich onze sfeervolle gastenkamer. Het romantische tweepersoonsbed op de rustieke eiken vloer steekt mooi af tegen de originele vakwerkmuur. Van april tot en met september kunt u hier romantisch onthaasten.

De suite kijkt uit op de binnenplaats en het kerkplein en is voorzien van een mezzanine waar zich een badkamer met ligbad met jets, authentiek badmeubel en toilet bevindt. Ontbijten kan in de aparte zitruimte die bij de kamer hoort en zicht biedt op de prachtige 11e eeuwse kerktoren van Moelingen.

Er is ook volop gelegenheid om te snuffelen tussen alle aanwezige brocante. De winkel bestaat uit twee verdiepingen waar brocanteliefhebbers hun hart kunnen ophalen! 

Op de dagen dat ons wandelcafé open is, kunt u ook lunchen bij ons. Of lekker genieten van een heerlijk kopje koffie of thee met een stuk Limburgse vlaai. Er zijn tafeltjes op de mooie binnenkoer, maar bij slecht weer is het ook heerlijk toeven in de voormalige varkensstallen waar de troggen van vroeger nog zichtbaar zijn.

Onze gasten kunnen ook heel eenvoudig elektrische fietsen huren, dankzij onze fijne samenwerking met E-bikes to go. Deze jonge enthousiaste ondernemer uit St Pietersvoeren biedt een uitstekende service. Uw fietsen staan ’s ochtends bij onze B&B klaar en u ontvangt een routegids met diverse mooie fietsroutes die garant staan voor een mooi dagje uit in onze prachtige streek.

Vertel aan de B&B eigenaar dat je hen gevonden hebt via https://bedandbreakfast.be/


Kamers

Geen kamers beschikbaar

Info

Areas

Zwemmen : 4 KM

Wielersport : 0 KM

Mountainbike : 0 KM

Wandelen : 0 KM

Golf : 12 KM

Paardrijden : 4 KM

Vissen : 15 KM

Museumbezoek : 12 KM

Gourmet / Dinner : 0,4 KM

Winkelen : 4 KMInfo

De Voerstreek is een waar wandel- en fietsparadijs. Ook stedentrips behoren tot de mogelijkheden, historische steden als Maastricht, Tongeren, Luik en Aken liggen namelijk vlakbij. Ook het land van Herve is prima te verkennen vanuit de Voerstreek.

Moelingen is vanuit Nederland het best te bereiken via de A2 Maastricht > Luik, afslag Moelingen/Mouland. Vanuit Luik neemt u afslag 1-Lixhe op de E25. En vanuit Riemst neemt u de brug over de Maas bij Lixhe.

Houd de borden Voeren/Fourons aan en volg de weg over het spoor. U rijdt dan vanzelf Moelingen binnen en vindt Onder de Poort aan uw linkerzijde tegenover de kerk. Parkeren kan gratis op het plein aan de overkant.

Beoordelingen

Geen Reviews beschikbaar

Review toevoegen

Teken het Gastenboek en win een B&B cheque van 100 euro

Gelieve akkoord te gaan met onze Algemene Voorwaarden

Recensie toegevoegd

Ben het eens met de Algemene Voorwaarden

De Captcha waarden komen niet overeen. Probeer het opnieuw.

Beschikbaarheid

De eigenaar van het hotel heeft besloten niet te werken met dit reservatiesysteem.

Laden..