Wellness Sensations *********

Bed & Breakfast in Lummen Linkhout

Overall Rating


Kwaliteit : /10

Service : /10

Sfeer : /10

B&B Wellness Sensations

B&B and Wellness Sensations biedt u een overnachting in een luxe suite met een breed assortiment Wellness faciliteiten (*) ter beschikking gedurende de ganse nacht.

Met een totale oppervlakte van 160 m2 biedt B&B and Wellness Sensations een unieke slaapgelegenheid in zijn soort! De romantische suite heeft een binnenruimte van 60 m2 en een tuin van 100 m2 welke uitkijkt op een landschap van weiland, bosgrond en landbouwgrond. Hier geniet u volop van de stilte en de prachtige natuur.

U kan uw overnachting met ontbijt boeken van 22u ’s avonds tot 10u ’s aan de prijs van 310 euro (voor 2 personen), meerprijs extra uren 45 euro per uur. Hierin is begrepen: huur van badlinnen voor 2 personen: badjas en 2 grote handdoeken per persoon alsook badslippers welke u achteraf mee naar huis kan nemen. Aanwezig voor uw gemak: haardroger, shampoo, douchegel, deodorant, afsluitbare lockers.

Om 9 uur geniet u in uw suite van een uitgebreid ontbijt met vers fruitsap, yoghurt, vers gebakken broodjes, koffiekoekjes, koffie of thee, eitje bereid naar keuze, verschillende soorten beleg, confituur, Nutella.

U kan uw beleving nog complementeren met een ruime keuze uit massages, gelaatsverzorgingen, manicure of pedicure, vraag gerust naar onze mogelijkheden. Ook specifieke wensen kunnen door ons voor u worden uitgewerkt bv. restaurantbezoek, bloemen en/of champagne op de kamer, enz.

(*) Wellness in de suite:

* 6 persoons Finse sauna cabine met opgietkachel

* 3 inloopdouches

* 2 korte golf warmtestralers

* 6 persoons jacuzzi (buiten maar overdekt en omringd door 3 muren zodat u beschermd bent tegen alle weerselementen)

* buitenzwembad

* minibar

* ruime relaxruimtes binnen en buiten

* flat screen led tv met Telenet

* gratis Wifi

* Sonos systeem zodat u eenvoudig met uw smartphone de muziek kan bedienen

 

 

Vertel aan de B&B eigenaar dat je hen gevonden hebt via https://bedandbreakfast.be/


Kamers

garden

Kamer : Sensations white

---

Personen : 2

omschrijving : een tweepersoonsbed

Badkamer : Eigen badkamer

Faciliteiten : TV, DVD / Video, Radio, Internet, Zitplaats, Eigen inkom, Terras
Info

Areas

Zwemmen : 0 KM

Wielersport : 0 KM

Wandelen : 0 KM

Kanoën : 0 KM

Zeilen : 0 KM

Vissen : 0 KM

Museumbezoek : 0 KM

Gourmet / Dinner : 0 KM

Winkelen : 0 KMInfo

Zien en doen in de omgeving van B&B Sensations

 

Vallei van de Zwarte Beek, De Venusberg, Schulensmeer, fietsroutenetwerk Limburg, Duizendjarige Eik, 4000 stappen-route, 10.000 stappen-route, Lumma Ski, B-Mine, Hasselt, Maasmechelen Village, Todi enz.

 

Wandelgebied Vallei van de Zwarte Beek: Venusberg Lummen

De Zwarte Beek ontspringt in Hechtel-Eksel en stroomt via Beringen naar Lummen. De Venusberg torent hoog boven de vallei van de Zwarte Beek uit (gelegen op 100 meter van B&B Sensations)

Vanop de Venusberg heb je een uniek uitzicht over de volledige vallei. Om op de top te geraken, wandel je door geheimzinnige holle wegen, waar je misschien wel “hossemennekes” tegenkomt. Holle wegen zijn unieke plekjes in het landschap. En op dat landschap kan je natuurlijk wel gemakkelijk verliefd worden.

 

 

 

Wandelgebied Vallei van de Zwarte Beek: Meldert en Zelem

Het Meldertse gedeelte (deelgemeente van Lummen) is een erg nat stukje beekvallei. Je passeert de oude ijzerertskuilen van “De Kuilkes”, die nu begroeid zijn met elzen. Onder de bovenste laag grond bevond zich immers “ijzeroer”, dat vroeger op primitieve wijze werd ontgonnen. Na het uitsteken van de ijzeroer bleven grote putten achter in de weilanden.

 

Schulensmeer

Het Schulensmeer bevindt zich in natuurgebied het Schulensbroek. Het is momenteel 2,8 km lang, ongeveer 180 meter breed en 7 à 8 meter diep. Het is een uitgesproken plaats voor waterrecreatie: kajakken, surfen, zeilen, roeien, enz. Ook wandelaars en vissers kunnen er terecht. Daarenboven is het meer tot ver in het buitenland bekend voor zijn vogelrijkdom. Voor velen betekent het Schulensmeer vooral rust. Je vergeet er snel het jachtige leven van elke dag.

 

Lumma Ski (op 3,4 km afstand)

Watersportplezier bij Lumma Ski vzw. Een leuke watersportclub aan het kanaal in Genebos (Lummen).

 

Be-Mine (winkelcentrum) (op 4,5 km afstand)

De mijnsite van Beringen omvat 100.000 m² aan bestaand gebouwenpatrimonium. Daarmee is het de grootste industriële erfgoedsite in Vlaanderen en uniek in Europa. Van alle overige mijnsites in Limburg is het de enige site waar het industriële hart van de mijn werd bewaard. De mijnsite is gelegen in het kleinstedelijk gebied van de derde grootste stad van Limburg en aan de voet van twee terrils. Onder de noemer be-MINE wordt de site nu herbestemd als een toeristisch-recreatief project. Stedelijke functies als wonen, werken en winkelen worden daarbij evenwichtig met elkaar vervlochten. Met het masterplan voor de herbestemming van 32 hectare mijnterrein, krijgt de historische locatie een waardige, waardevolle en eigentijdse invulling.

 

Todi (The ultimate diving experience) (op 4,9 km afstand)

TODI is het eerste indoor snorkel- en duikcentrum in Europa waar bezoekers in optimale en veilige omstandigheden kunnen genieten van de wondere onderwaterwereld, tussen kleurrijke tropische zoetwatervissen en levensechte decorelementen. Een gigantisch duikbassin van 10 meter diep en 36 meter doorsnee, met meer van 6.200.000 liter water!

 

Hasselt (op 18 km afstand)

Hasselt is de hoofdstad van de Belgische provincie Limburg en telt ongeveer 77.000 inwoners, die Hasselaars genoemd worden. Een bruisende stad waar veel te beleven valt. Dingen die je niet mag missen in Hasselt: de Japanse Tuin, het Jenevermuseum, Street Art wandel en fietsroute, museum Villa Verbeelding, Abdijsite Herkenrode, museum Het Stadsmus, het Oud Kerkhof, het modemuseum, de Sky Lounge, het Kadettenpleintje, eindeloos shoppen in de stadskern, en zo veel meer …

 

 

 

Beoordelingen

unieke ervaring bij B&B sensations met mogelijkheid tot professionele massages en gelaatsverzorgingen, dit in een luxe kader met volledige wellness ter beschikking. je krijgt een goede uitleg van alle mogelijkheden, lekker eten, vriendelijke uitbaters, snelle service.

door Ben op 25-11-2018


unieke overnachting met privé sauna en wellness. je krijgt een goede uitleg van alle mogelijkheden, lekker eten, vriendelijke uitbaters, snelle service.

door Ben Verstraeten op 25-11-2018


Een dikke duim voor deze uitbaters. Heel vriendelijk onthaal. Eerst omkleden, spulletjes wegbergen. Daarna tijd voor een woordje uitleg met een rondleiding. Hierna kon het relaxen beginnen. Sauna, Jacuzzi, massage... Alles was er pico-bello! Een hapje en een drankje, alles naar wens. Bedankt voor deze zalige ervaring. Ons zien jullie nog terug! Tot binnenkort!

door Naomi op 25-11-2018


Ik en mijn man hebben ons heerlijk in de watten laten leggen bij Sauna Sensations. We voelen ons weer helemaal herboren. We werden goed verzorgd. Het personeel was erg vriendelijk. In de ruime sauna hebben we heerlijk kunnen ontspannen. De warmtelampen hebben mijn spieren goed gedaan. Samen pakte we nog een duo massage tussendoor, echt genieten in alle rust. Daarna gingen we heerlijk bubbelen in de jacuzzi met een lekker flesje cava erbij. Na het bubbelen even een duik genomen. Heerlijk wat baantjes getrokken in het zwembad. Alles bij alles zeker een aanrader. Tussendoor hadden we lekkere hapjes besteld. We komen zeer snel terug. Maar dan boeken we gauw een overnachting met ontbijt erbij. Heerlijk. Super bedankt Sauna Sensation. Met vriendelijke, Marjolein

door Marjolein op 29-11-2018


k en mijn man hebben ons heerlijk in de watten laten leggen bij Sauna Sensations. We voelen ons weer helemaal herboren. We werden goed verzorgd. Het personeel was erg vriendelijk. In de ruime sauna hebben we heerlijk kunnen ontspannen. De warmtelampen hebben mijn spieren goed gedaan. Samen pakte we nog een duo massage tussendoor, echt genieten in alle rust. Daarna gingen we heerlijk bubbelen in de jacuzzi met een lekker flesje cava erbij. Na het bubbelen even een duik genomen. Heerlijk wat baantjes getrokken in het zwembad. Alles bij alles zeker een aanrader. Tussendoor hadden we lekkere hapjes besteld. We komen zeer snel terug. Maar dan boeken we gauw een overnachting met ontbijt erbij. Heerlijk. Super bedankt Sauna Sensation. Met vriendelijke, Marjolein

door Marjolein op 29-11-2018


Review toevoegen

Teken het Gastenboek en win een B&B cheque van 100 euro

Gelieve akkoord te gaan met onze Algemene Voorwaarden

Recensie toegevoegd

Ben het eens met de Algemene Voorwaarden

De Captcha waarden komen niet overeen. Probeer het opnieuw.

Beschikbaarheid

De eigenaar van het hotel heeft besloten niet te werken met dit reservatiesysteem.

Laden..