Au bord de la source *********

Bed & Breakfast in Soy (Erezée)

Overall Rating


Geen Reviews beschikbaar

B&B Au bord de la source

Soy ligt in de provincie Luxemburg, halverwege tussen Durbuy en La Roche en Ardenne enerzijds en Hotton en Erezée anderzijds. Het is een prachtige streek, met een mooie mix van natuur, cultuur en met tal van recreatieve mogelijkheden. Aan de rand van dat dorpje Soy, vind je ons huis met gastenkamers, ‘Au Bord de la Source’. Het huis kijkt uit over de weiden en akkers van de vallei van de Aisne. Het huis dateert van de vorige eeuw en was eigendom van de gemeentesecretaris van Durbuy. Met veel respect voor de ziel van het originele gebouw, opgetrokken uit dikke natuurstenen muren, maken we bij de herinrichting ervan zoveel mogelijk gebruik van oude gerecupereerde materialen en meubels, waarbij toch alle modern comfort ingewerkt is. Het geheel heeft een een romantisch landelijke stijl en ademt rust en gastvrijheid uit. Vanaf 1 augustus 2012 starten we met onze eerste kamer ‘Marie-Antoinette’. De gasten ontbijten in de eetkamer en kunnen gebruik maken van het salon. TV op de kamer.

Vertel aan de B&B eigenaar dat je hen gevonden hebt via https://bedandbreakfast.be/


Kamers

garden

Kamer : Marie-Antoinette

Marie-Antoinette is een heel romantisch ingeriche kamer met afzonderlijke zithoek en badkamer. Geniet van een heldere sterrenhemel \\\\\\\\\\\\\\\'s nachts in een zalig groot boxspringbed. We willen onze gasten hier een warm en knus gevoel geven. De badkamer is comfortabel en ruim met inloopdouche, waskom en afzonderlijk toilet. Er is een ruime kleerkast, haardroger en minibar.

Personen : 2

omschrijving : een tweepersoonsbed

Badkamer : Eigen badkamer

Faciliteiten : TV, DVD / Video, Radio, Zitplaats, KinderenLaagseizoen :
per Kamer - 95,00
voor 1 persoon - 75,00
voor 2 personen - 95,00
Hoogseizoen :
per Kamer - 95,00
voor 1 persoon - 75,00
voor 2 personen - 95,00


Info

Areas

Zwemmen : 12 KM

Wielersport : 0 KM

Mountainbike : 0 KM

Wandelen : 0 KM

Tennis : 3‚7 KM

Golf : 7‚7 KM

Paardrijden : 1 KM

Kanoën : 3‚7 KM

Zeilen : 0 KM

Vissen : 3‚7 KM

Museumbezoek : 15 KM

Gourmet / Dinner : 3 KM

Winkelen : 15 KMInfo Soy, deelgemeente van Erezée ligt in de provincie Luxemburg (België) in de streek van Ourthe en Aisne, de meest noordelijke streek van de Belgische Ardennen. De Ourthe en de Aisne zijn twee rivieren die deze streek gevormd hebben en de talrijke beekjes, die haar doorkruisen, maken deze streek zo aantrekkelijk! Vanop de E411 neem je de N4 richting Luxemburg. Net voor Marche-en-Famenne neem je de afslag Hotton. In Hotton volg je net over de brug de pijl naar Soy.

Beoordelingen

Geen Reviews beschikbaar

Review toevoegen

Teken het Gastenboek en win een B&B cheque van 100 euro

Gelieve akkoord te gaan met onze Algemene Voorwaarden

Recensie toegevoegd

Ben het eens met de Algemene Voorwaarden

De Captcha waarden komen niet overeen. Probeer het opnieuw.

Beschikbaarheid

De eigenaar van het hotel heeft besloten niet te werken met dit reservatiesysteem.

Laden..