Eti-Garden *********

Bed & Breakfast in Houffalize

Overall Rating


Kwaliteit : /10

Service : /10

Sfeer : /10

B&B Eti-Garden

Eti-Garden verwelkomt je in één van de mooiste streken van België, geknipt om te wandelen, te fietsen, rond te kuieren of attracties te bezoeken. Maar je hoeft niet weg ... Eti-Garden biedt je comfortabele kamers, een leuk gastensalon, een veranda die baadt in het licht en een gezellige tuin aan de oevers van de Ourthe in een oase van groen. Op zonnige dagen nodigen onze tuinzetels en ligbed je uit om lekker te luieren op het terras of een duik te nemen in het privézwembad van Eti-Garden. Onze sauna en jacuzzi verleiden je om jezelf eens rustig te verwennen. De kinderen kunnen ongestoord ploeteren in de Ourthe. Voor de kinderen halen we het speelgoed boven, voor de volwassenen poker, kaart- en andere gezelschapsspelen. Een moderne home cinema installatie geeft je de kans in alle rust te genieten van een uitgebreid TV programma-aanbod, van dvd of blu ray, of van de muziek op je i-pod, i-phone of i-pad. Alles om een regenachtige dag op te vrolijken.

Vertel aan de B&B eigenaar dat je hen gevonden hebt via https://bedandbreakfast.be/


Kamers

garden

Kamer : Blauwe Kamer

---

Personen : 2

omschrijving : 2 eenpersoonsbedden

Badkamer : Eigen badkamer

Faciliteiten : Internet, Zitplaats, Kinderen
garden

Kamer : Groene Kamer

---

Personen : 2

omschrijving : 2 eenpersoonsbedden

Badkamer : Eigen badkamer

Faciliteiten : Internet, Zitplaats
garden

Kamer : Paarse Kamer

---

Personen : 2

omschrijving : 2 eenpersoonsbedden

Badkamer : Eigen badkamer

Faciliteiten : Internet, Zitplaats, Kinderen
Info

Areas

Zwemmen : 0‚0 KM

Wielersport : 0‚0 KM

Mountainbike : 0‚0 KM

Wandelen : 0‚0 KM

Tennis : 1 KM

Golf : 0 KM

Paardrijden : 0 KM

Kanoën : 0 KM

Zeilen : 0 KM

Vissen : 0‚0 KM

Museumbezoek : 17 KM

Gourmet / Dinner : 1 KM

Winkelen : 0 KMInfo Houffalize ligt in het "Parc naturel des deux Ourthes". Een uitgebreid wandel- en fietsnetwerk is uitgestippeld. De RAVEL start om de hoek. Jacht en visvangst in de onmiddellijke omgeving. Houffalize is een ideale uitvalsbasis voor boeiende uitstappen. Routebeschrijving: Op de E25 (Luik-Aarlen) neem je afrit 51 (Houffalize/Gouvy). Sla af richting Houffalize. Blijf deze weg volgen tot je beneden in het stadje aan een semi-rondpunt komt. Rij rechtdoor tot het volgende semi-rondpunt, waar je opnieuw rechtdoor rijdt. Voorbij de stelplaats van Tec rij je rechtdoor in de Rue Moulin-Lemaire. Je vindt nr 12 300 m verder aan de rechterkant.

Beoordelingen

Ons verblijf in de Eti-Garden B&B was super. Kamer met zicht op de Ourthe, uitstekend bed, een super deluxe ontbijt en prachtige wandelingen. Het verrassingsmenu inbegrepen in het gastronomische weekend was een ervaring op zich. Genieten van de aangepaste wijnen was geen enkel probleem omdat de gastheer persoonlijk het vervoer naar het restaurant verzorgde. Kortom een weekendje genieten! Beoordeeld op 23 March 2014

door Tom Van Kerschaver op 07-04-2014


Review toevoegen

Teken het Gastenboek en win een B&B cheque van 100 euro

Gelieve akkoord te gaan met onze Algemene Voorwaarden

Recensie toegevoegd

Ben het eens met de Algemene Voorwaarden

De Captcha waarden komen niet overeen. Probeer het opnieuw.

Beschikbaarheid

    • beschikbaarheid
    • gedeeltelijk beschikbaar
    • Niet beschikbaar

    Laden..