Atlas B&B *********

Bed & Breakfast in Gent

Overall Rating


Kwaliteit : /10

Service : /10

Sfeer : /10

Atlas B&B

Als gast beschik je over een aparte ontbijtruimte en een salon met open haard. 's Morgens kan je genieten van een gastronomisch ontbijt in een antiek interieur. Babysitten is mogelijk. Er is een private parking in het koetshuis (reservatie noodzakelijk). Atlas Bed & Breakfast bevindt zich in het historisch centrum, op wandelafstand van musea, antiekzaken, restaurants, toeristische bezienswaardigheden,... Tramhalte naar het station en "Flanders Expo" voor de deur. En,... hartelijk welkom! Ons huis staat ook ter beschikking voor vergaderingen, evenementen en feestelijkheden.

Vertel aan de B&B eigenaar dat je hen gevonden hebt via https://bedandbreakfast.be/

----

Kamers

Geen kamers beschikbaar

Info

Areas

Zwemmen : 0 KM

Wielersport : 0 KM

Mountainbike : 0 KM

Wandelen : 0 KM

Tennis : 0 KM

Golf : 0 KM

Paardrijden : 0 KM

Kanoën : 0 KM

Zeilen : 0 KM

Vissen : 0 KM

Museumbezoek : 0 KM

Gourmet / Dinner : 0 KM

Winkelen : 0 KMInfo Met de Auto. Neem de afrit "Gent-Centrum" en rij rechtdoor tot je de gele pijlen van P-route ziet. Volg de pijlen tot aan het "Gravensteen". Sla rechts af (Burgstraat) en draai op het einde naar rechts (tramsporen volgen). Je komt automatisch in de Rabotstraat. Met de Trein. Vanaf station Gent Sint-Pieters neem je tram 1, 10, 11, of 13. Na ongeveer 20 minuten stopt de tram voor onze deur (2e halte voorbij kasteel Gravensteen).

Beoordelingen

Hallo Wij Warren een W E bon u on het mooie oude huis en de vriendelijkheid van de eigenaar is tof en het ontbijt is op zijn best Maar jammer et Washington maar een handdoek voor een twee persoons kamer voor twee nachticht geen bekers op de badkamers geen steun voor het bad kit te komen en ook voor de douche gevaarlijk als het nat is Daar bon Washington et overall stock de Trap erg vies en over all stock de kleeren kast Warren de étalages stuk en de douches un kamer Africa en Marylène Monroe Warren niet schoon gemaakt en de bedden werde ook niet op gefrist sorry date Washington voor ons ses niet on orde

door Savelsberg op 28-10-2018


Review toevoegen

Teken het Gastenboek en win een B&B cheque van 100 euro

Gelieve akkoord te gaan met onze Algemene Voorwaarden

Recensie toegevoegd

Ben het eens met de Algemene Voorwaarden

De Captcha waarden komen niet overeen. Probeer het opnieuw.

Beschikbaarheid

De eigenaar van het hotel heeft besloten niet te werken met dit reservatiesysteem.

Laden..