Charme Hotel Hancelot *********

Bed & Breakfast in Gent

Overall Rating


Geen Reviews beschikbaar

B&B Charme Hotel Hancelot

Dit Charme-Hotel bevindt zich in een gerenoveerd authentiek herenhuis uit 1840(vroeger een barons-woning). Ervaar de grandeur van weleer met hoge plafonds, kristallen lusters, grote schouwen, mozaïek & houten vloeren.De 12 stijlvol ingerichte kamers zijn zeer ruim, hebben allen vernieuwde badkamers en zijn voorzien van gratis wireless internet en flat-screen TV. U kunt hier genieten van de persoonlijke sfeer en service van een B&B gecombineerd met de luxe van een Charme Hotel met faciliteiten als sauna,fitness,lobby-lounge,privé tuin en terras. Gelegen in een groene en rustige omgeving dicht bij stadsparken, de musea, de oever van de Schelde en het Sint Pietersplein, biedt Hancelot een perfecte uitvalsbasis om Gent te verkennen. Wandelend bent u slechts 10 minuten verwijderd van het historisch stadscentrum of u neemt één van de uitstekende openbare vervoersverbindingen op enkele minuten van het hotel. Charme Hotel Hancelot biedt u gastvrijheid zoals gastvrijheid hoort te zijn

Vertel aan de B&B eigenaar dat je hen gevonden hebt via https://bedandbreakfast.be/


Kamers

garden

Kamer : Charme Deluxe (2de verdiep)

Deze ruimere en luxueuzere kamers met hoge plafonds bevinden zich op de tweede verdieping en zijn +/- 30m² groot, voorzien van gezellige zithoek, flatscreen TV, antiek meubilair, thee en koffie faciliteiten en gratis wireless internet. Badkamer met ruime douche, lavabo en toilet, uitgebreider assortiment badprodukten en gratis gebruik van badjas en slippers.

Personen : 2

omschrijving : een tweepersoonsbed

Badkamer : Eigen badkamer

Faciliteiten : TV, Internet, Zitplaats
garden

Kamer : Charme Supérieur (1ste verdieping)

Deze zeer stijlvolle en luxueuze kamers van minstens +/- 45m² groot bevinden zich op de eerste verdieping en zijn voorzien van ruime en gezellige zithoek, flatscreen TV, gratis wireless internet en koffie & thee faciliteiten. De Charme Supérieur kamer heeft of een moderne badkamer met bad en aparte regen/massage douche-cabine of heeft een authentieke badkamer met bad voor twee personen en douche.

Personen : 2

omschrijving : een tweepersoonsbed

Badkamer : Eigen badkamer

Faciliteiten : TV, Internet, Zitplaats
garden

Kamer : Charme kamer (3de verdiep)

Deze met antiek ingerichte kamers bevinden zich op de derde verdieping en zijn +/- 25 m² groot, voorzien van gezellige zithoek, antiek meubilair, flatscreen TV en gratis wireless internet. Badkamer met douche, lavabo en toilet

Personen : 2

omschrijving : een tweepersoonsbed

Badkamer : Eigen badkamer

Faciliteiten : TV, Internet, Zitplaats
Info

Areas

Zwemmen : 5 KM

Wielersport : 1 KM

Mountainbike : 0 KM

Wandelen : 0 KM

Tennis : 0 KM

Golf : 20 KM

Paardrijden : 0 KM

Kanoën : 25 KM

Zeilen : 0 KM

Vissen : 10 KM

Museumbezoek : 0‚5 KM

Gourmet / Dinner : 0‚5 KM

Winkelen : 0‚5 KMInfo Volgt Gent en bij afslag Gent, ga over de brug. Bij het binnenkomen van de Gentse stadskern vervolgt u gewoon uw weg. Na de eerste verkeerslichten houdt u rechts aan en u krijgt het park aan uw linker zijde. Bij de tweede verkeerslichten draait u mee naar rechts over de tramsporen. Na het tweede tramspoor slaat u onmiddellijk rechts af (bocht van bijna 180 graden) waarna u de Frere Orbanlaan inrijdt (in de tegenovergestelde richting vanwaar u kwam). Neem de eerste straat links (Vijfwindgatenstraat) u vindt Hancelot op de rechterkant op nummer 19.

Beoordelingen

Geen Reviews beschikbaar

Review toevoegen

Teken het Gastenboek en win een B&B cheque van 100 euro

Gelieve akkoord te gaan met onze Algemene Voorwaarden

Recensie toegevoegd

Ben het eens met de Algemene Voorwaarden

De Captcha waarden komen niet overeen. Probeer het opnieuw.

Beschikbaarheid

De eigenaar van het hotel heeft besloten niet te werken met dit reservatiesysteem.

Laden..