Fyllade & Arkoze *********

Bed & Breakfast in Halle (Lembeek)

Overall Rating


Geen Reviews beschikbaar

B&B Fyllade & Arkoze

Onze gastenkamer*** is gelegen in de groene gordel rond Brussel te Lembeek - Halle. Meer bepaald de 'Zennevallei', de bakermat van Geuze en Kriek. Wij bieden je een ruime, comfortabele kamer met badkamer. Je kan rekenen op een uitgebreid ontbijt en piknik indien gewenst. Op vraag geven we speciale aandacht aan gasten met voedselintoleranties (gluten-lactosevrij). Je komt tot rust in het Haller- Maasdal en Lembeekbos, op wandelafstand. De charme van het Pajottenland, de Zennevallei en Waals Brabant ontdek je via talrijke wandel- en fietsroutes. Kleine voetwegen leiden je o.a. naar het Lembeekse paradijsplekje 'De Torenwei' met zijn Malakoftoren opgetrokken in typische steen (Fyllade en Arkoze) uit een oude nabijgelegen steengroeve. Fietspaden in afwisselend reliëf bieden ideale mountainbike uitdagingen. Halle is zeker een bezoekje waard voor het oude stadhuis, zijn Grote Markt, basiliek, gezellige winkelstraten en horecazaken. Met de trein ben je op 20 min. in hartje Brussel.

Vertel aan de B&B eigenaar dat je hen gevonden hebt via https://bedandbreakfast.be/


Kamers

garden

Kamer : Fyllade & Arkoze

Ruime kamer voor 2 max 3 personen. Dressing en privé badkamer met douche, toilet en lavabo. Parkeerplaats voor wagen en fietsenstalling beschikbaar. Ontbijt wordt geserveerd in de veranda of bij zonnig weer op het terras aan de tuinkant.

Personen : 2

omschrijving : een tweepersoonsbed en een eenpersoonsbed

Badkamer : Eigen badkamer

Faciliteiten : Internet, Kinderen, TerrasLaagseizoen :
per Kamer - 30
voor 1 persoon - 45
voor 2 personen - 60
Hoogseizoen :
per Kamer - 35
voor 1 persoon - 55
voor 2 personen - 70


Info

Areas

Zwemmen : 3 KM

Wielersport : 0‚2 KM

Mountainbike : 0‚1 KM

Wandelen : 0 KM

Tennis : 6 KM

Golf : 15 KM

Paardrijden : 2 KM

Kanoën : 0 KM

Zeilen : 0 KM

Vissen : 4 KM

Museumbezoek : 4 KM

Gourmet / Dinner : 4 KM

Winkelen : 4 KMInfo Met de wagen. Vanuit Brussel neem je de E19 richting Mons en Parijs. Neem aan afrit 21 (Halle) de E429 richting Edingen en Doornik. Aan de 2de lichten neem je links de N28 richting Kasteelbrakel en Nijvel. Na ong. 1km neem je het Maasdal. Dat is de eerste straat rechts, die je tot het einde volgt. Dan neem je links de Dokter Spitaelslaan. Na ongeveer 300m staat er rechts een kapelletje en links begint de Krekelenberg. Links aan de eerste bocht ben je bij ons. Met het openbaar vervoer. Er is een vlotte treinverbinding tussen Brussel en Halle of Lembeek. Vanuit Halle station vertrekt er elk uur een bus (de Lijn nr 156, eindbestemming Malheide) via het centrum. Stap af halte 'Krekelenberg'.

Beoordelingen

Geen Reviews beschikbaar

Review toevoegen

Teken het Gastenboek en win een B&B cheque van 100 euro

Gelieve akkoord te gaan met onze Algemene Voorwaarden

Recensie toegevoegd

Ben het eens met de Algemene Voorwaarden

De Captcha waarden komen niet overeen. Probeer het opnieuw.

Beschikbaarheid

    • beschikbaarheid
    • gedeeltelijk beschikbaar
    • Niet beschikbaar

    Laden..