silentium *********

Bed & Breakfast in Tielt-Winge

Overall Rating


Kwaliteit : /10

Service : /10

Sfeer : /10

B&B silentium

In de Sint-Annastraat te Tielt-Winge verwelkomen Peggy en Bart u graag in hun nieuwe B&B. Drie kamers met ieder een aparte stijl staan garant voor de nodige rust en comfort. tv, airco en internetaansluiting zijn voorzien. Ook een ligbad en raindouche zijn in iedere kamer aanwezig. In een oase van groen kan u genieten van het typisch Hagelands landschap met zijn heuvels en dalen. Grenzend aan de tuin vindt u het Walenbos dat zich uitstrekt tot Leuven. Een waar paradijs voor wandelaars en andere sportievelingen. Ook fietsers zullen Silentium op hun route treffen.

Vertel aan de B&B eigenaar dat je hen gevonden hebt via https://bedandbreakfast.be/

----
----

Kamers

Geen kamers beschikbaar

Info

Areas

Zwemmen : 0 KM

Wielersport : 0 KM

Mountainbike : 0 KM

Wandelen : 0 KM

Tennis : 0 KM

Golf : 0 KM

Paardrijden : 0 KM

Kanoën : 0 KM

Zeilen : 0 KM

Vissen : 0 KM

Museumbezoek : 0 KM

Gourmet / Dinner : 0 KM

Winkelen : 0 KMInfo In een oase van groen kan u genieten van het typisch Hagelands landschap met zijn heuvels en dalen. Grenzend aan de tuin vindt u het Walenbos dat zich uitstrekt tot Leuven. Een waar paradijs voor wandelaars en andere sportievelingen. Ook fietsers zullen Silentium op hun route treffen.

Beoordelingen

We hebben een super weekend gehad. Fijn logement, lekker ontbijt en super diner. We hebben er alle 6 van genoten, ook de kinderen. Gelegen in een zeer rustige omgeving, waar je rustig kan slapen. En een leuke attentie voor de jarige!!!!

door familie audenaert op 10-03-2011


Formidabel, beter dan een hotel met veel sterren. Een aanrader, mooie kamers, tis nieuw, tis eenvoudig, tis sjiek, tis warm. Zeer vriendelijk. Attent. En dan het ontbijt en de lunch die we hadden: Damned, that was good! Mooie omgeving bovendien en disco Cosmo op enkele minuten wandelafstand. De perfecte koppijn!

door Werner op 03-01-2011


Review toevoegen

Teken het Gastenboek en win een B&B cheque van 100 euro

Gelieve akkoord te gaan met onze Algemene Voorwaarden

Recensie toegevoegd

Ben het eens met de Algemene Voorwaarden

De Captcha waarden komen niet overeen. Probeer het opnieuw.

Beschikbaarheid

De eigenaar van het hotel heeft besloten niet te werken met dit reservatiesysteem.

Laden..