Auberge De Klasse *********

Bed & Breakfast in Veurne

Overall Rating


Kwaliteit : /10

Service : /10

Sfeer : /10

B&B Auberge De Klasse

Het 18 de eeuwse volledig gerestaureerde “Auberge De Klasse” is ideaal gelegen in het historische centrum van het stadje Veurne en bevindt zich op wandelafstand van het prachtige Stadspark en de Grote Markt. De originele rustieke bouwstijl (1775) typeert dit ‘Beschermd Monument' als een verrassend iets anders charmevol logies. Het werd met heel veel smaak ingericht en beschikt over een eigen ingang, een salon, een eetkamer in rustieke stijl en een bloemrijke stadstuin. De drie karaktervolle kamers, met de namen Angèle, Cécile en Isabelle, zijn luxueus ingericht en bieden alle nodige comfort. Een romantisch adres waar U hartelijk wordt onthaald. Bij aankomst ontvangen wij U persoonlijk en bezorgen wij U alle gewenste informatie. Aankomst: vanaf 16:00 uur Vertrek: voor 11:00 uur Ontvangst: Er mag niet gerookt worden in de kamers, doch wel in het salon Huisdieren zijn niet toegelaten Men spreekt: Nederlands, Frans, Duits en Engels Ontvangst het ganse jaa

Vertel aan de B&B eigenaar dat je hen gevonden hebt via https://bedandbreakfast.be/


Kamers

Geen kamers beschikbaar

Info

Areas

Zwemmen : 10 KM

Wielersport : 0‚10 KM

Mountainbike : 0.1 KM

Wandelen : 0 KM

Tennis : 3 KM

Golf : 10 KM

Paardrijden : 3 KM

Kanoën : 0‚250 KM

Zeilen : 10 KM

Vissen : 0.1 KM

Museumbezoek : 1 KM

Gourmet / Dinner : 0‚10 KM

Winkelen : 10 KMInfo

Beoordelingen

Toplocatie in ' Bachten den Kupe' We zijn net een terug van een weekenje zee, alwaar we geslapen hebben een zeer charmant adresje te Veurne. We werden reeds bij aankomst verrast met een frisje glaasje rosé, ons aangeboden door de gastheer. Hierna werden we naar onze kamer geleid, waar we werkelijk stom van verbazing stonden over de zeer luxueuze, stijlvolle en charmevolle interdecoratie van de kamers. De kamers zijn zeer ruim en voorzien van alle comfort. Ter plaatse hebben we niet gegeten, maar het ontbijtbuffet de volgende ochtend zullen we niet vlug vergeten. De gastheer werkt duidelijk enkel met huisbereiden producten en geen enkele moeite is teveel.....Dit adresje is duidelijk de ideale stek ol je eens extra te verwennen. Een absolute aanrader; EXCLUSIEF en STIJLVOL.

door pierre vinckier op 22-06-2009


Zojuist terug van 6 nachten bij Auberge De Klasse. De kamer is comfortabel ingericht en van alle gemakken voorzien. Er stonden zelfs verse bloemen. Ontvangst door de gastheer en zijn moeder was heel plezierig. Ontbijt is gevarieerd en uitstekend verzorgd met verse producten. Met mooi weer kun je heerlijk in de tuin zitten met desgewenst een (alcoholische) drankje. Deze zijn tegen schappelijke prijzen te verkrijgen. Er is veel persoonlijke aandacht voor de gasten en de gastheer geeft ook veel nuttige tips over uitstapjes in de omgeving. Gastvrijheid staat bij Auberge De Klasse hoog in het het vaandel. Kortom een absolute aanrader!!

door Yvonne op t Hoog op 27-05-2010


Review toevoegen

Teken het Gastenboek en win een B&B cheque van 100 euro

Gelieve akkoord te gaan met onze Algemene Voorwaarden

Recensie toegevoegd

Ben het eens met de Algemene Voorwaarden

De Captcha waarden komen niet overeen. Probeer het opnieuw.

Beschikbaarheid

De eigenaar van het hotel heeft besloten niet te werken met dit reservatiesysteem.

Reserveer online

Laden..