Beryl *********

Bed & Breakfast in Varsenare-Brugge

Overall Rating


Geen Reviews beschikbaar

B&B Beryl

Onthaasten in de ruimste zin : fietsknooppunten, gastronomie, cultuur, geschiedenis, bossen en zee. Gelegen in de groene gordel rond Brugge biedt Beryl u de mogelijkheid dit alles te ontdekken; per fiets, al wandelend of met de auto, motor . We hebben twee gelijkvloerse kamers. Hana is een tweepersoonskamer, Vita is onze familiekamer en heeft een mezzanine met daarop 2 extra bedden, geschikt voor 2 volwassenen en 2 kinderen. 115 euro/kamer/nacht, uitgebreid ontbijt inbegrepen, 3de en 4de persoon op de kamer betalen elk 35 euro/nacht. Beide kamers zijn stijlvol en gezellig ingericht en beschikken over flatscreen tv, vloerverwarming, gratis koffie en thee, eigen badkamer met inloopdouche, granieten wastafel, toilet, ventilatie. Bij aankomst bieden we u graag een drankje aan

Vertel aan de B&B eigenaar dat je hen gevonden hebt via https://bedandbreakfast.be/


Kamers

garden

Kamer : Hana

Hana is een tweepersoonskamer. Stijlvol en gezellig ingericht met flatscreen tv, vloerverwarming, gratis koffie en thee, eigen badkamer met inloopdouche, granieten wastafel, toilet, ventilatie. Prijs is 115 euro/nacht voor 2 personen, uitgebreid ontbijt inbegrepen.

Personen : 2

omschrijving : 2 eenpersoonsbedden

Badkamer : Eigen badkamer

Faciliteiten : TV, Internet, Zitplaats, Begane grond, Eigen inkom, Terras
garden

Kamer : Vita

Vita is de familiekamer geschikt voor 2 volwassenen en 2 kinderen jonger dan 18 die slapen op de mezzanine. De kamer is voorzien van flatscreen TV, vloerverwarming, badkamer met douche, granieten wastafel, toilet. Koffie en thee zijn gratis beschikbaar. Prijs is 115 euro/nacht voor 2 personen, uitgebreid ontbijt inbegrepen. Kinderen 35 euro/nacht elk.

Personen : 2

omschrijving : meer dan drie bedden

Badkamer : Eigen badkamer

Faciliteiten : TV, Internet, Zitplaats, Begane grond, Eigen inkom, Terras
Info

Areas

Zwemmen : 0 KM

Wielersport : 0 KM

Mountainbike : 0 KM

Wandelen : 0 KM

Tennis : 0 KM

Golf : 0 KM

Paardrijden : 0 KM

Kanoën : 0 KM

Zeilen : 0 KM

Vissen : 0 KM

Museumbezoek : 0 KM

Gourmet / Dinner : 0 KM

Winkelen : 0 KMInfo Het rijkelijk ontbijt wordt opgediend aan een lange kloostertafel bij de houtkachel of buiten op het terras tussen de bloemen. De gasten beschikken over een binnenterras met honesty bar voorzien van streekbieren, wijn, frisdranken, kleine snacks. Er is een kleine bibliotheek, gezelschapspellen, informatie over de streek. Buiten een grote tuin met veel bloemen, een boomgaard met kuierpaadjes, een moestuin. Veel plekjes om te zitten, liggen, schommelen. Wij geven u graag advies bij het kiezen van een restaurant of bistro. Van Michelinsterren tot kleine gezellige resto's : alles hier vlakbij. Ruime parkeermogelijkheid op ons domein, ook voor motors en fietsen.

Beoordelingen

Geen Reviews beschikbaar

Review toevoegen

Teken het Gastenboek en win een B&B cheque van 100 euro

Gelieve akkoord te gaan met onze Algemene Voorwaarden

Recensie toegevoegd

Ben het eens met de Algemene Voorwaarden

De Captcha waarden komen niet overeen. Probeer het opnieuw.

Beschikbaarheid

De eigenaar van het hotel heeft besloten niet te werken met dit reservatiesysteem.

Laden..