De Notelaar *********

Bed & Breakfast in Brugge

Overall Rating


Kwaliteit : /10

Service : /10

Sfeer : /10

B&B De Notelaar

Linda en Herman verwelkomen u graag in De Notelaar. De Notelaar is een Bed & Breakfast, zeer rustig en groen gelegen in de dorpskern van Sint-Kruis ( minder dan 2 km van het historische Brugge). De Notelaar is genieten in een ruime kamer met veel lichtinval, een lees- of zithoek met TV en internet, een tweepersoonsbed, een slaapbank voor 1 kind en een ruime badkamer met douche. De Notelaar is heerlijk ontbijten met zicht op de notelaar in de tuin. Het ontbijt wordt in een ontbijtkamer opgediend Wij bieden u een gevarieerd ontbijt met vers fruitsap, krokante broodjes, heerlijk brood, beleg, een zachtgekookt eitje, geurige koffie of thee, fruit, … . De Notelaar is het ideale vertrekpunt om het historische Brugge te ontdekken of om de streek op de fiets of te voet te verkennen. De Notelaar is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer, biedt een fietsenstalling en ook voor de auto is er altijd plaats.

Vertel aan de B&B eigenaar dat je hen gevonden hebt via https://bedandbreakfast.be/


Kamers

Geen kamers beschikbaar

Info

Areas

Zwemmen : 0.5 KM

Wielersport : 0 KM

Mountainbike : 0 KM

Wandelen : 0 KM

Tennis : 0.5 KM

Golf : 5 KM

Paardrijden : 5 KM

Kanoën : 0 KM

Zeilen : 0 KM

Vissen : 0 KM

Museumbezoek : 1.5 KM

Gourmet / Dinner : 1.5 KM

Winkelen : 1.5 KMInfo OPENBAAR VERVOER Vanuit het station van Brugge zijn er 3 buslijnen (6, 16, 10) met een halte (Sint-Kruis Kerk) op minder dan 1 minuut wandelen van De Notelaar. MET DE AUTO Wegbeschrijving vanuit Brussel, Antwerpen, Oostende (E40) of Rijsel, Kortrijk (E403-A17) Vanaf de afrit Brugge Aan de 2e lichten slaat u rechts af. Na 2 rotondes komt u uit op de achterkant van het station. U rijdt onder de spoorlijnen door en houdt nadien rechts aan zodat u het stationsplein rechts van u ziet. Zo komt u op de buitenring (R30). Over de verhoogde brug neemt u aan de 3e lichten de richting Sint-Kruis (Moerkerkse Steenweg). Aan de kerk rijdt u rechts de Schaakstraat in.

Beoordelingen

De Notelaar is een zeer mooie B&B, gelegen aan de rand van Brugge. Een luxe en sfeervol ingerichte kamer en badkamer met een fijn bed en lekker zachte handdoeken, vriendelijke mensen en een uitgebreid ontbijt. Zeker de moeite waard!

door Anouk op 09-05-2010


Het was een aangenaam verblijf bij jullie ,alles erop en eraan .Bedankt

door Hutsebaut Cyriel op 02-05-2019


Review toevoegen

Teken het Gastenboek en win een B&B cheque van 100 euro

Gelieve akkoord te gaan met onze Algemene Voorwaarden

Recensie toegevoegd

Ben het eens met de Algemene Voorwaarden

De Captcha waarden komen niet overeen. Probeer het opnieuw.

Beschikbaarheid

    • beschikbaarheid
    • gedeeltelijk beschikbaar
    • Niet beschikbaar

    Laden..