ann sieuw B&B ****

Bed & Breakfast in brugge

Overall Rating


Kwaliteit : /10

Service : /10

Sfeer : /10

B&Bann sieuw B&B

Ruime en stille gastenkamers met privé badkamer in een typische Brugse woning met koetspoort. Uitgebreid ontbijt in familiale sfeer. Bijzondere aandacht voor families met kinderen in een ruime familiekamer.Gelegen in het historisch centrum op 300m van de Grote Markt en op de wandel-en fietsroutes.

Vertel aan de B&B eigenaar dat je hen gevonden hebt via https://bedandbreakfast.be/


Kamers

Geen kamers beschikbaar

Info

Areas

Zwemmen : 0 KM

Wielersport : 0,5 KM

Mountainbike : 0 KM

Wandelen : 0 KM

Tennis : 0 KM

Golf : 0 KM

Paardrijden : 0 KM

Kanoën : 0 KM

Zeilen : 0 KM

Vissen : 0 KM

Museumbezoek : 0‚5 KM

Gourmet / Dinner : 0 KM

Winkelen : 0‚5 KMInfo Via Station Brugge: Bus 3 / 13/ 83 'centrum' 2de halte na de Grote Markt (1 euro) Wegbeschrijving •U komt van de Expressweg (A17/E403 Kortrijk-Brugge) •Volg richting St-Michiels (tweede lichten)- Centrum Brugge •Volg aan het rond punt (station) andere richtingen (onder 't Zand) •Ga aan de lichten rechts richting Knokke •Sla aan de 2de lichten rechts in (Ezelstraat) •Volg 'parking Biekorf' (Naaldenstraat) •Sla op het einde van de straat rechtsaf •Ga onmiddellijk naar links (Vlamingstraat) •Over het brugje ben je in de Sint-Jorisstraat Omgeving: Op 5 minuten stappen van de Grote Markt.

Beoordelingen

Wij wilden jullie bedanken voor de heerlijke dagen in het knusse bed en breakfast hotelletje. Voor ons persoonlijk niet te massaal, en alles met zorg gedaan, heerlijk. Ook het dakterras was een uitkomst hoor, we hebben heel wat mooie fotoos gemaakt er vanaf. Met jullie poes ging het ook prima onze honden waren er zo aan gewend na twee daagjes. Wij zullen jullie goede adresje aan alle bekenden en vrienden doorgeven die naar Nederland willen en vooral het mooie Ijssellandschap willen bewonderen. Veel lieve ghroetjes van Ina Pleiter en Willem-Jan v.d.Woude. En..Jip en Nozem..

door Ina Pleiter op 11-07-2007


Wat hebben wij genoten van een heerlijk weekendje in De Meren. Stijlvolle B&B op een prachtige locatie. Zowel onthaal, ontbijt als omgeving maken van De Meren een plek om naar terug te keren. Een absolute aanrader voor al wie op zoek is naar een plekje om heerlijk uit te rusten...

door Yves DeLanghe op 09-04-2009


ongelooflijk vriendelijk,ongelooflijk proper gezellig alles prachtig

door agnes duchateau op 02-01-2010


Onze 3 nachten in De Meren waren super! Wij voelden ons écht op vakantie in eigen land. De rust die in deze B&B hangt is ongelooflijk! Wij gingen voornamlijk wandelen in de omgeving en keken onze ogen uit van zoveel groen en bos! Een echte aanrader voor natuurliefhebbers.

door Goderis-Verstrynge op 26-04-2011


B & B De Meren Super, niets dan lof voor de uitbaters

door Passage Frans en Mathilde op 17-08-2014


Review toevoegen

Teken het Gastenboek en win een B&B cheque van 100 euro

Gelieve akkoord te gaan met onze Algemene voorwaarden

Recensie toegevoegd

Ben het eens met onze Algemene beoordeling

De Captcha waarden komen niet overeen. Probeer het opnieuw.

beschikbaarheid

De eigenaar van het hotel heeft besloten niet te werken met dit

Laden..