suite17 *********

Bed & Breakfast in Nieuwpoort

Overall Rating


Kwaliteit : /10

Service : /10

Sfeer : /10

B&B suite17

B&B Suite 17 ligt in een pas gerenoveerde tuinwoning. In de afgeschermde binnentuin ligt een heerlijke zwemvijver met groot zonneterras, de ideale plek voor mensen die even willen bekomen van de drukte op het strand en willen genieten van de vele uren zon aan de Belgische westkust. In de winter kan je dan weer uren voor de open haard zitten na een lange strandwandeling. De hele woning (en de zwemvijver) wordt verwarmd met zonne-energie en is gebouwd volgens de strengste ecologische normen.

Vertel aan de B&B eigenaar dat je hen gevonden hebt via https://bedandbreakfast.be/


Kamers

Geen kamers beschikbaar

Info

Areas

Zwemmen : 0‚1 KM

Wielersport : 0‚5 KM

Mountainbike : 0 KM

Wandelen : 0 KM

Tennis : 0 KM

Golf : 0 KM

Paardrijden : 0 KM

Kanoën : 0 KM

Zeilen : 2 KM

Vissen : 1 KM

Museumbezoek : 0 KM

Gourmet / Dinner : 0 KM

Winkelen : 3 KMInfo B&B Suite 17 ligt op een steenworp van de oude vismijn en de pittoreske kaai van het vissershaventje Nieuwpoort, vlakbij het imposante Albertmonument en het historische sluizencomplex waar de Ijzer en verschillende kanalen samenvloeien. Over de houten promenade, die hier begint, wandel je in alle rust langs de havengeul en de jachthaven tot aan het strand en op de houten pier die ver in de Noordzee steekt. Sla je de andere richting uit, dan kom je onmiddellijk in de onmetelijke polders van Bachten de Kupe, die eindeloos wandel- en fietsplezier bieden. B&B Suite 17 is daardoor de ideale locatie voor een veelzijdige en rustgevende vakantie.

Beoordelingen

Wij vonden het de max! Echt wreed wijs. Sean en Joëlle zijn de beste gastheer- en vrouw die je je kan voorstellen. En het huis is gewoon super. Modern en toch gezellig. Een aanrader!

door Herman en Els op 09-12-2010


We wanted to stay in Nieuwport to visit the WWI historical sites. Little did we know the start of our two week journey would be so splendid. Sean is an excellent host, the Bed and Breakfast is truly outstanding. It\'s been a long time since I was so impressed with a lodging place. Well done!

door Arthur Pearce op 17-12-2010


Wat een pareltje! Onverwacht, verrassend en heerlijk rustig. Smaakvolle vintage, heerlijke bedden, comfortabele badkamer en een prinselijk ontbijt. We hebben er van genoten en komen zeker terug.

door Saskia op 21-03-2011


Review toevoegen

Teken het Gastenboek en win een B&B cheque van 100 euro

Gelieve akkoord te gaan met onze Algemene Voorwaarden

Recensie toegevoegd

Ben het eens met de Algemene Voorwaarden

De Captcha waarden komen niet overeen. Probeer het opnieuw.

Beschikbaarheid

De eigenaar van het hotel heeft besloten niet te werken met dit reservatiesysteem.

Laden..