B&B Zeldenrust-Uffelte *********

Bed & Breakfast in Uffelte

Overall Rating


Kwaliteit : /10

Service : /10

Sfeer : /10

B&B Zeldenrust-Uffelte

B&B Zeldenrust, de boerderij waarin meer dan een eeuw geleden een boterfabriekje werd opgezet, is een luxe Bed and Breakfast. Zeldenrust ligt op loopafstand van bossen, heide, vennen en hunebedden. Diverse fiets- en wandelroutes voeren langs historische en nostalgische dorpen zoals Havelte, Dwingeloo, Diever, Fredriksoord en Vledder. Het ruime rietgedekte gastenverblijf met luxe badkamer en pantry heeft een eigen opgang. In alle rust en met optimale privacy kunt u van uw drankje genieten, lezen of televisie kijken. In de pantry kunt u zelf koffie of thee zetten. Het uitgebreide ontbijt met verse Drentse producten krijgt u in de aparte eetkamer geserveerd. U heeft bij Zeldenrust een eigen parkeerplaats. De eigen entree waarborgt uw privacy. Beneden is de ontbijtkamer. Op de etage is een comfortabel appartement met een pantry en een zitje. U kunt koffie en thee zetten. De luxe badkamer naast het slaapgedeelte heeft een toilet, douche en wastafel.

Vertel aan de B&B eigenaar dat je hen gevonden hebt via https://bedandbreakfast.be/


Kamers

Geen kamers beschikbaar

Info

Areas

Zwemmen : 5 KM

Wielersport : 0 KM

Mountainbike : 0 KM

Wandelen : 0 KM

Tennis : 3 KM

Golf : 2 KM

Paardrijden : 1 KM

Kanoën : 1 KM

Zeilen : 0 KM

Vissen : 1 KM

Museumbezoek : 3 KM

Gourmet / Dinner : 3 KM

Winkelen : 10 KMInfo Uffelte ligt in zuid-west Drenthe op 12 km afstand van Meppel aan de Rijksweg N371 langs de Drentse Hoofdvaart. Uffelte ligt aan de rand van het "Het Uffelterzand" en op tien minuten fietsen van de beschermde natuurgebieden Drents-Friese Wold en het Dwingelderveld. Vanuit B&B Zeldenrust kunt u geweldig wandelen, fietsen en golfen. Het "Het Uffelterzand" biedt een 18-holes golfbaan van Golfclub Havelte. In het naburige plaatsje Havelte is een openlucht zwembad.

Beoordelingen

Had mijn zus en haar man een verwenarrangement in Zeldenrust, Uffelte, cadeau gegeven. Ze zijn zeer enthousiast, tot in de puntjes verwend teruggekomen en zeker van plan op deze plaats vaker tot rust te komen en zich over te geven aan de gastvrijheid van Zeldenrust. De tuin was een oase van rust! Een beter cadeau had ik ze niet kunnen geven.

door Lieneke v/d Veen op 05-09-2010


Review toevoegen

Teken het Gastenboek en win een B&B cheque van 100 euro

Gelieve akkoord te gaan met onze Algemene Voorwaarden

Recensie toegevoegd

Ben het eens met de Algemene Voorwaarden

De Captcha waarden komen niet overeen. Probeer het opnieuw.

Beschikbaarheid

De eigenaar van het hotel heeft besloten niet te werken met dit reservatiesysteem.

Laden..