Charlottes erf *********

Bed & Breakfast in Wapserveen

Overall Rating


Kwaliteit : /10

Service : /10

Sfeer : /10

B&B Charlottes erf

Het is een compleet ingericht 4-persoons appartement met een eigen entree, gelegen aan de voorkant van de boerderij, wat ze hier in Drenthe noemen het " 't Voorhuus". U beschikt over uw eigen ingang, die leidt naar uw gezellige huiskamer, woonkeuken en de zeer grote hal de "deel ", badkamer en boven twee slaapkamers . Buiten heeft u een eigen terras en tuin waar het heerlijk toeven is met mooi weer. U kunt kiezen voor logies voor een lekker weekendje weg of een midweek of misschien langer ? U kunt kiezen met of zonder ontbijt...er is een mooie keuken aanwezig, dus zelf koken is goed te doen. Er zijn hier veel mogelijkheden om u zelf te vermaken, wij wonen midden tussen de natuurgebieden en leuke Drentse dorpjes. Drenthe staat bekend om zijn mooie wandel en fietspaden.

Vertel aan de B&B eigenaar dat je hen gevonden hebt via https://bedandbreakfast.be/


Kamers

Geen kamers beschikbaar

Info

Areas

Zwemmen : 5 KM

Wielersport : 1 KM

Mountainbike : 3 KM

Wandelen : 3 KM

Tennis : 5 KM

Golf : 5 KM

Paardrijden : 1 KM

Kanoën : 2 KM

Zeilen : 0 KM

Vissen : 2 KM

Museumbezoek : 5 KM

Gourmet / Dinner : 3 KM

Winkelen : 5 KMInfo

Beoordelingen

Bij Charlottes Erf hebben wij al enkele keren een heerlijke vakantie gehad. Van alle gemakken voorzien, je kunt lekker uitslapen en je eigen ontbijtje maken, lekker fietsen overdag en \'s avonds in je keuken uitleven. We hebben ook meegegeten met de familie, heerlijk Indiaas had ze gemaakt. Het is een echt \"Thuis\" dat voorhuis, bedankt voor de gastvrijheid!

door M. van Geldrop op 01-04-2010


Een op een prachtige locatie gelegen B&B, een waar rustoord midden op het platteland. Bos en heidevelden op 5min. lopen, geweldige fietsroutes van hieruit te beleven. Het prachtige voorhuis , de voortuin en de besloten zitplaats zorgen voor het echte buitengevoel.Het interieur en de enorme ruimte zorgen ervoor dat het je aan niets ontbreekt.Gastvrouw Anne-charlotte en haar man Bart completeren het geheel met hun gastvrijheid.

door P J Stoop op 24-10-2010


Ik ben met mijn gezijn bij Charlotte\'s Erf al een aantal keren geweest, in de winter - electrische dekens! - én in de zomer. Van alle gemakken voorzien en sfeervol. Voor ons inmiddels een vertrouwd adres!

door Ellen Goudsmit-Slob op 28-12-2011


Review toevoegen

Teken het Gastenboek en win een B&B cheque van 100 euro

Gelieve akkoord te gaan met onze Algemene Voorwaarden

Recensie toegevoegd

Ben het eens met de Algemene Voorwaarden

De Captcha waarden komen niet overeen. Probeer het opnieuw.

Beschikbaarheid

De eigenaar van het hotel heeft besloten niet te werken met dit reservatiesysteem.

Laden..