Boerenthuis de Prikkebosk *********

Bed & Breakfast in Damwâld

Overall Rating


Geen Reviews beschikbaar

B&B Boerenthuis de Prikkebosk

Boerenthuis de Prikkebosk is gehuisvest in een historische stolpboerderij - gebouwd in 1915 - in het Friese Damwâld, vlak onder Dokkum. Sinds 2008 voeren Hieke Wouda en Sjoerd Roelevink een melkveebedrijf op deze prachtige plek: aan de rand van nationaal landschap de Noardlike Fryske Wâlden, in de nabijheid van werelderfgoed de Waddenzee! Kom genieten van de overweldigende stilte, oase van groen, weldadige rust en verrassende luxe en comfort. We heten u van harte welkom! Het gastenverblijf bestaat uit twee aparte kamers met ieder een eigen entree, badkamer en toilet, tuin en terras. De pronkkamer is een gezamenlijke ruimte. Onze accommodatie is buitengewoon toegankelijk, gelijkvloers en geheel drempelloos. De Lauwersmar keamer is onopvallend aangepast en rolstoelproof. In groot of klein gezelfschap, pas of lang getrouwd, met vrienden of familie. U bent altijd 'uit van huis met de zorg van thuis'!

Vertel aan de B&B eigenaar dat je hen gevonden hebt via https://bedandbreakfast.be/


Kamers

garden

Kamer : Wâlden keamer

Deze sfeervolle kamer is behaaglijk en knus. Niet in de laatste plaats door de bedstee. Ook het balkenplafond en de schouw zorgen voor een romantische sfeer. De kamer heeft twee éénpersoonsbedden, de bedstee geeft ruimte aan een derde en vierde bed. Er zijn twee vaste kasten waarvan één een royale kledingkast. Op de kamer is een zitje met tafel en fauteuils.

Personen : 4

omschrijving : meer dan drie bedden

Badkamer : Eigen badkamer

Faciliteiten : TV, DVD / Video, Radio, Internet, Zitplaats, Kinderen, Begane grond, Eigen inkom, Terras
garden

Kamer : Lauwersmar keamer

De kamer heeft een eigen, zeer ruime entree en is met smaak ingericht en aangenaam om te verblijven. In de kamer bevindt zich een comfortabele zithoek met tafel en fauteuils. Daarnaast zijn twee éénpersoonsbedden en standaard een derde bed aanwezig én een ruime kledingkast. De badkamer ensuite is ruim, luxe en erg toegankelijk. Ze heeft een wastafel, toilet, douche en tweepersoons hoekbad.

Personen : 3

omschrijving : 3 eenpersoonsbedden

Badkamer : Eigen badkamer

Faciliteiten : TV, DVD / Video, Radio, Internet, Zitplaats, Kinderen, Begane grond, Eigen inkom, Terras
Info

Areas

Zwemmen : 5 KM

Wielersport : 0 KM

Mountainbike : 0 KM

Wandelen : 0 KM

Tennis : 5 KM

Golf : 0 KM

Paardrijden : 0 KM

Kanoën : 5 KM

Zeilen : 20 KM

Vissen : 0 KM

Museumbezoek : 5 KM

Gourmet / Dinner : 0 KM

Winkelen : 5 KMInfo Vanuit het zuiden van het land komt u via Drachten naar Damwâld. Damwâld ligt 5 km ten zuiden van Dokkum, één van de Friese elf steden. route: Via Drachten A7 vanuit Groningen of Heerenveen Afslag nr 30A richting ‘Drachten’, Rijd via de Wâldwei/N31 Neem afslag ‘Burgum’ Rijd via de N356 richting het noorden.U rijdt door de dorpen Burgum, Feanwâlden en De Falom Na De Falom, op de mini rotonde, ter hoogte van het tankstation en roggebroodfabriek Van der Meulen links van u, gaat u rechts af U bevindt zich nu op de Oosterlaan Neem de eerste afslag links U bevindt zich op de Dammeloane Het eerste adres aan uw linkerhand is Boerenthuis de Prikkebosk

Beoordelingen

Geen Reviews beschikbaar

Review toevoegen

Teken het Gastenboek en win een B&B cheque van 100 euro

Gelieve akkoord te gaan met onze Algemene Voorwaarden

Recensie toegevoegd

Ben het eens met de Algemene Voorwaarden

De Captcha waarden komen niet overeen. Probeer het opnieuw.

Beschikbaarheid

De eigenaar van het hotel heeft besloten niet te werken met dit reservatiesysteem.

Laden..