It Koaihus *********

Bed & Breakfast in Jistrum bij Drachten

Overall Rating


Geen Reviews beschikbaar

B&B It Koaihus

Capaciteit Het appartement biedt onderdak aan maximaal twee volwassenen en twee kinderen. Een klein huisdier is toegestaan in de woonkamer. De woonkamer heeft een vierpersoons eethoek en een tweepersoons zithoek. De slaapkamer is boven en heeft drie bedden. Faciliteiten Het appartement heeft vloerverwarming. In de woonkamer beschikt u over televisie met digitaal aanbod, radio en internet voor eigen PC. In de keuken een koel-vriescombinatie, vaatwasser, keramische kookplaat, magnetron, waterkoker en koffiezetter. Indeling Op de begane grond vindt u de woonkamer en de badkamer. De woonkamer is ingedeeld in een entreehal, zithoek, eethoek en keukenblok. In de badkamer vindt u het toilet, een grote wastafel en een douche. De slaapkamer is op de 1e etage etage en heeft drie bedden.

Vertel aan de B&B eigenaar dat je hen gevonden hebt via https://bedandbreakfast.be/


Kamers

garden

Kamer : Slaapkamer

Op de begane grond vindt u de woonkamer en de badkamer. De woonkamer is ingedeeld in een entreehal, zithoek, eethoek en keukenblok. In de badkamer vindt u het toilet, een grote wastafel en een douche. De slaapkamer is op de 1e etage etage en heeft drie bedden en een kledingkast.

Personen : 3

omschrijving : 3 eenpersoonsbedden

Badkamer : Eigen badkamer

Faciliteiten : TV, DVD / Video, Radio, Internet, Zitplaats, Eigen inkom, TerrasLaagseizoen :
per Kamer - 27
voor 1 persoon - 39,50
voor 2 personen - 59,50
Hoogseizoen :
per Kamer - 54
voor 1 persoon - 47
voor 2 personen - 67


Info

Areas

Zwemmen : 10 KM

Wielersport : 1 KM

Mountainbike : 1 KM

Wandelen : 0 KM

Tennis : 0 KM

Golf : 0 KM

Paardrijden : 5 KM

Kanoën : 10 KM

Zeilen : 10 KM

Vissen : 5 KM

Museumbezoek : 20 KM

Gourmet / Dinner : 0 KM

Winkelen : 20 KMInfo Ligging Ons typische wâldhûske is rustig en vrij gelegen in het hart van de Noordelijke Friesche Wouden. Het gebied kenmerkt zich door oeroude boomwallen die de knusse sfeer uitstralen van een bosgebied. Het gebied rond het dorp Jistrum is grotendeels beschermt landschap. Aan de noordzijde van het dorp, aan een authentiek zandpad, vindt u ons appartement. Het zandpad ligt in een gebied met meer zandwegen voor wandel-, fiets- en ruiteractiviteiten. Routebeschrijving Vanaf Drachten volgt u de provinciale weg tot Kootstertille. Hier slaat u linksaf richting Jistrum. Dan slaat u de tweede weg rechts af het dorp in. U rijdt rechtdoor en gaat bij de kerk linksaf. Buiten het dorp slaat u recht

Beoordelingen

Geen Reviews beschikbaar

Review toevoegen

Teken het Gastenboek en win een B&B cheque van 100 euro

Gelieve akkoord te gaan met onze Algemene Voorwaarden

Recensie toegevoegd

Ben het eens met de Algemene Voorwaarden

De Captcha waarden komen niet overeen. Probeer het opnieuw.

Beschikbaarheid

De eigenaar van het hotel heeft besloten niet te werken met dit reservatiesysteem.

Laden..