terhernehaven *********

Bed & Breakfast in Terherne

Overall Rating


Geen Reviews beschikbaar

B&B terhernehaven

De 18 luxe houten vakantiewoningen staan twee aan twee gegroepeerd rond de haven; allemaal met uitzicht over de haven. De één met ochtendzon, de ander met avondzon. De bijzonderheid is dat elk huisje genoemd is naar een Fries of Friezin. Alle huisjes zijn voor vier personen. Op de benedenverdieping zijn de twee slaapkamers, de douche en apart een toilet. Op beide slaapkamers staan twee boxspring bedden. Op de bovenverdieping zijn de woonkamer en de keuken in één ruimte. De keuken heeft een vier pits keramische kookplaat, een magnetron en een koelkast. Alle huisjes hebben een tv, DVD speler en radio CD speler. In een aantal huisjes zijn huisdieren toegestaan. Verder beschikt Havenresort Terherne over 1 aangepaste mindervalide vakantiewoning; huisje Marijke. Marijke is geheel gelijkvloers en speciaal rolstoel toegankelijk ingericht. Daarnaast beschikt Havenresort Terherne over een Hus op Dyk, dit unieke (2 persoons)huisje heeft een bijzondere vormgeving, zowel van binnen als van buiten.

Vertel aan de B&B eigenaar dat je hen gevonden hebt via https://bedandbreakfast.be/


Kamers

garden

Kamer : Havenhuisje

De B&B havenhuisjes staan twee aan twee gegroepeerd rond de haven; allemaal met uitzicht over de haven. De één met ochtendzon, de ander met avondzon. Alle huisjes zijn voor vier personen. Op de benedenverdieping zijn de twee slaapkamers, de douche en apart een toilet.Op de bovenverdieping zijn de woonkamer en de keuken in één ruimte. De keuken heeft een vier pits keramische kookplaat, een magnetron en een koelkast.

Personen : 4

omschrijving : 2 eenpersoonsbedden

Badkamer : Eigen badkamer

Faciliteiten : TV, DVD / Video, Radio, Internet, Terras, Appartement met keuken
garden

Kamer : Dijkhuisje

Dit unieke (2 persoons)huisje heeft een bijzondere vormgeving, zowel van binnen als van buiten. Het huisje is uiterst geschikt als bruidssuite of andere bijzondere gelegenheden. Of gewoon omdat het uitzicht zo mooi is. Het Hûs op ‘e Dyk vindt u aan het einde van de pier, het staat als een ‘landmark’ op de kop van de haven. Kortom een uniek vakantieadres aan de Friese Meren!

Personen : 2

omschrijving : 2 eenpersoonsbedden

Badkamer : Eigen badkamer

Faciliteiten : TV, DVD / Video, Radio, Internet, Eigen inkom, Terras, Appartement met keukenLaagseizoen :
per Kamer - 149
voor 1 persoon - 149
voor 2 personen - 149
Hoogseizoen :
per Kamer - 149
voor 1 persoon - 149
voor 2 personen - 149


Info

Areas

Zwemmen : 1 KM

Wielersport : 1 KM

Mountainbike : 0 KM

Wandelen : 0 KM

Tennis : 0 KM

Golf : 0 KM

Paardrijden : 0 KM

Kanoën : 1 KM

Zeilen : 1 KM

Vissen : 1 KM

Museumbezoek : 1 KM

Gourmet / Dinner : 0 KM

Winkelen : 5 KMInfo De haven met zijn oude schepen en houten huizen ligt middenin het dorp Terherne, op een kwartier rijden van Heerenveen en een uur van Amsterdam. Terherne heeft een lange toeristische traditie. Het is een goede uitvalsbasis voor vele vormen van vrijetijdsbesteding. Zo kunt u zeilen en varen met skûtsjes of een stoomsloep, een open zeilboot of een sloepje. Ook voor andere sportieve activiteiten heeft de omgeving veel te bieden. Het schaatsmekka Thialf en sportstad Heerenveen zijn vlakbij! Houdt u van ruimte en natuur? Denk dan aan de kliffen van Gaasterland of aan de Waddenkust met haar dijken en kwelders. Bent u meer geïnteresseerd in cultuur-historie: de authentieke Friese Elf Steden.

Beoordelingen

Geen Reviews beschikbaar

Review toevoegen

Teken het Gastenboek en win een B&B cheque van 100 euro

Gelieve akkoord te gaan met onze Algemene Voorwaarden

Recensie toegevoegd

Ben het eens met de Algemene Voorwaarden

De Captcha waarden komen niet overeen. Probeer het opnieuw.

Beschikbaarheid

    • beschikbaarheid
    • gedeeltelijk beschikbaar
    • Niet beschikbaar

    Laden..