B&B Bed & Botram Bie Os *********

Bed & Breakfast in Thorn

Overall Rating


Kwaliteit : /10

Service : /10

Sfeer : /10

B&B Bed & Botram Bie Os

Er zijn 4 sfeervolle 2-pers. kamers met elk een eigen badkamer. Uitstekende Bedden. Een verrassende ontbijtkamer. Beschutte tuin. U bent van harte welkom voor een onvergetelijk verblijf !!

Overnachten in Thorn, 'het Witte Stadje' in Midden Limburg. Onze B&B, bijzonder overnachten en ontbijten in mooi karakteristiek familiepand in de historische kern en toch aan de rand van buitengebied. 4 Bijzonder smaakvol ingerichte 2-pers.kamers in mooie sfeer en met eigen badkamer. Uitstekende bedden. Het ontbijt wordt geserveerd in verrassende ontbijtkamer. Hier liggen ook veel info en magazines. Bijkomen in de heerlijk beschutte tuin.

 

Vertel aan de B&B eigenaar dat je hen gevonden hebt via https://bedandbreakfast.be/


Kamers

garden

Kamer : Groen-blauwe kamer

Zoals alle kamers, comfortabel en sfeervol ingericht met uitstekende 2- pers. bedden, die ook als twee 1-pers. kunnen worden opgedekt. Een complete badkamer. Een onvergetelijk verblijf tijdens uw een- of meerdaagse vakantie. Voor uw persoonlijke wensen graag even telefonisch contact. Tip: onze kadobon voor uzelf maar ook uw vrienden of familie zullen verrast zijn.

Personen : 2

omschrijving : een tweepersoonsbed

Badkamer : Eigen badkamer

Faciliteiten : Internet, Zitplaats, Eigen inkom
garden

Kamer : Zwart-wit kamer

Comfortabel en bijzonder sfeervolle de zwart-witte kamer, Naar wens is het uitstekende 2-persoonsbed ook als twee 1-persoonsbedden op te dekken. Ook een eigen complete badkamer. Mogelijkheid om kinderbed bij te zetten. (neem voor uw persoonlijke wensen even telefonisch contact hierover) Tip voor vrienden of familie: onze Kadobon voor een speciale overnachting in Thorn.

Personen : 2

omschrijving : een tweepersoonsbed

Badkamer : Eigen badkamer

Faciliteiten : Internet, Zitplaats, Kinderen, Eigen inkom
garden

Kamer : Witte kamer

De Thorner- witte kamer. ook een bijzondere sfeer welke u niet snel zult vergeten na een bezoek aan Thorn,\'het witte stadje\'. Naar wens is het twee-persoonsbed ook als 2 een-persoonsbedden. Er is de mogelijkheid om hier een kinderbed bij te zetten. Deze kamer beschikt over een eigen complete badkamer met bad. Bruidssuite of een mogelijk kado voor vrienden of familie

Personen : 2

omschrijving : een tweepersoonsbed

Badkamer : Eigen badkamer

Faciliteiten : Internet, Zitplaats, Kinderen, Eigen inkom
garden

Kamer : Bruine kamer

Sfeervolle kamer met speciale elementen die u zullen verrassen bij het zien ervan. Naar wens met 1 twee-persoonsbed of 2 een-persoonsbedden. U beschikt over een eigen badkamer.

Personen : 2

omschrijving : een tweepersoonsbed

Badkamer : Eigen badkamer

Faciliteiten : Zitplaats, Eigen inkom
Info

Areas

Zwemmen : 1 KM

Wielersport : 0 KM

Mountainbike : 0 KM

Wandelen : 0 KM

Tennis : +/- 2 en/o KM

Golf : 5‚0 KM

Paardrijden : 1 KM

Kanoën : 7‚0 KM

Zeilen : 1‚0 KM

Vissen : 1‚0 KM

Museumbezoek : 0‚3 KM

Gourmet / Dinner : 0‚1 KM

Winkelen : 250m tot . KMInfo

A2 uit de richting van Eindhoven of Maastricht neemt U Afslag no 41: Maaseik, Ittervoort, Thorn. N273. Bij Stoplicht links, richting Thorn. In Thorn 1e straat rechtsaf (Wilhelminalaan) gaat over in Hoogstraat daar waar de historische  bestrating begint, ligt aan de linkerkant ons huis. Komt u met het openbaar vervoer: Neem dan de trein tot Weert of Roermond, daar Buslijn 73. Halte Ittervoorterweg. ( openbaar vervoer Info tel :9292) Bent u met de fiets: direct aan LF3 en LF7, fietserpad (pieterpad) en de LF5 vanuit of naar Belgie . En vanaf knooppunt 31 naar 33 en 21 komt U bijna langs ons huis. Te voet dan aan het Pelgrims-en Grenslandpad. (Info. wandelwijzer)

Beoordelingen

er valt werkelijk niets op aan te merken, alles 100 % met een 10 plus voor de eindeloze gastvrijheid van Jo & Jolanda, heerlijke bedden, fantastisch ontbijt, alles vers, met streekproducten. en dat allemaal in een schitterend rustig dorpje waar de tijd lijkt stil te staan!

door marja van erp op 16-11-2011


In het weekend van 17 mei 2014 verbleven wij met 4 jolige dames in het \"Bèt en Botram Bie Os\" in Thorn. Wat een gastvrijheid door de eigenaren. Vanaf de eerste seconde voelden we ons er \"thuis\". Het ontbijt was top, de kamers origineel en tot in de puntjes uitgewerkt en ook niet onbelangrijk: alles was superschoon! Niets is dit leuke echtpaar teveel: ze hebben er echt zin in en dát merk je aan alles! Een heuse aanrader als je in het gezellige Thorn wilt verblijven!

door Els Krijntjes op 08-06-2014


Review toevoegen

Teken het Gastenboek en win een B&B cheque van 100 euro

Gelieve akkoord te gaan met onze Algemene Voorwaarden

Recensie toegevoegd

Ben het eens met de Algemene Voorwaarden

De Captcha waarden komen niet overeen. Probeer het opnieuw.

Beschikbaarheid

De eigenaar van het hotel heeft besloten niet te werken met dit reservatiesysteem.

Laden..