Bed & Breakfast Koning Clovis Maastricht *********

Bed & Breakfast in Maastricht

Overall Rating


Kwaliteit : /10

Service : /10

Sfeer : /10

B&B Bed & Breakfast Koning Clovis Maastricht

U bent van harte welkom in onze 30er jaren woning net buiten het centrum van Maastricht. Het Bed & Breakfast ligt in een apart deel van het huis met eigen ingang. Geniet van de rust in een van de twee comfortabele kamers en van een zeer uitgebreid ontbijt dat wordt geserveerd in de ontbijtkamer voor de gasten. Het ontbijt overtreft al uw verwachtingen en bestaat o.a. uit verse jus d'orange, verse broodjes en croissants van de patisserie, huisgemaakte jam en indien gewenst ouderwets heerlijke Maastrichtse vleeschwaren van nog een echte charcuterie. Uw auto kunt u gratis parkeren voor de deur.BBKC ligt op loopafstand (één kilometer) van het station en het centrum (twee kilometer van het Vrijthof) en dichtbij het MECC. Met de bus is het een rit van vijf minuten vanaf het station en we zijn gemakkelijk bereikbaar vanaf de autoweg. We liggen vlakbij vele nationale en internationale fiets- en wandelroutes.

Vertel aan de B&B eigenaar dat je hen gevonden hebt via https://bedandbreakfast.be/

Geen afbeelding beschikbaar


Kamers

Geen kamers beschikbaar

Info

Areas

Zwemmen : 1 KM

Wielersport : 0 KM

Mountainbike : 1 KM

Wandelen : 1 KM

Tennis : 1 KM

Golf : 5 KM

Paardrijden : 15 KM

Kanoën : 2 KM

Zeilen : 2 KM

Vissen : 2 KM

Museumbezoek : 2 KM

Gourmet / Dinner : 1 KM

Winkelen : 1 KMInfo Auto: vanuit het noorden (Eindhoven) via de A2 neemt u als u Maastricht inrijdt het 2e kruispunt links, u rijdt dan de Scharnerweg op. Dan na een kleine 200 meter bij de rotonde links de Koning Clovisstraat in. BBKC ligt in het 2e blok links. Vanuit het zuiden (Luik) bij het eerste grote kruispunt naar rechts,dan na 200 meter bij de rotonde naar links. U kunt ook de de wijken 24 en 25 volgen zoals aangegeven op de ANWB-borden. Bus: vanaf het station de lijnen 6, 9, 10, 54, 55, 58 (halte Scharnerweg bij de rotonde) of lijn 7 (halte Czaar Peterstraat/Koning Clovisstraat). Vraag het de buschauffeur. Te voet: vanaf het station steekt u de spoorbrug (passarel) over. U steekt het zebrapad ov

Beoordelingen

We vierden afgelopen weekend ons 1-jarig huwelijksjubileum in Maastricht. Genoten van het heerlijke weer en de prachtige stad. Ons logeeradres was ideaal. Bed & Breakfast Koning Clovis is relaxed en verwennerij. Het ontbijt was goed verzorgd en was een echt feestje. De inrichting van de kamer was heel basic, maar helemaal mijn stijl. Op de fiets (te huur voor 5 euro per dag!) konden we lekker de stad in. Net alsof je er woonde.

door Miranda op 21-09-2007


Review toevoegen

Teken het Gastenboek en win een B&B cheque van 100 euro

Gelieve akkoord te gaan met onze Algemene Voorwaarden

Recensie toegevoegd

Ben het eens met de Algemene Voorwaarden

De Captcha waarden komen niet overeen. Probeer het opnieuw.

Beschikbaarheid

De eigenaar van het hotel heeft besloten niet te werken met dit reservatiesysteem.

Laden..