Hof van Wolder *********

Bed & Breakfast in Maastricht

Overall Rating


Geen Reviews beschikbaar

B&B Hof van Wolder

Hof van Wolder is gelegen in een historische mergel carréhoeve in Maastricht. De mergelcarréhoeve stamt uit 1791. De hoeve is op originele wijze en zeer stijlvol gerestaureerd en bestaat uit een combinatie van oud vakwerk en moderne architectuur. De hoeve herbergt een gastenkamer met een eigen ingang. De badkamer heeft een grote dubbele inloopdouche en een toilet. Deze ruimtes zijn voorzien van vloerverwarming. De kamer heeft tv, wireless internetverbinding en er is een goed gevulde koelkast. U kunt zelf koffie en thee zetten. Een heerlijk Bourgondisch ontbijt wordt geserveerd in de grote eetzaal met historisch houten kap. Vanuit de hoeve heb je uitzicht op wijngaard de Apostelhoeve. Je waant je in het buitenland. De binnenstad is met fiets, bus of auto binnen 10 minuten, of lopend binnen 15 minuten bereikt. Kijk op de website www.hofvanwolder.nl

Vertel aan de B&B eigenaar dat je hen gevonden hebt via https://bedandbreakfast.be/


Kamers

garden

Kamer : Hof van Wolder

De hoeve herbergt een gastenkamer met een tweepersoonsbed. De badkamer heeft een grote dubbele inloopdouche en een toilet. Deze ruimtes zijn voorzien van vloerverwarming. De kamer heeft tv, wireless internetverbinding en een goed gevulde koelkast is aanwezig. U kunt zelf koffie en thee zetten. \\\'s Ochtends wordt er een heerlijk Limburgs ontbijt geserveerd met zelfgemaakte jam. Voor de gasten is er een aparte ingang, waarbij privacy volledig is gegarandeerd. In de grote eetzaal met historische houten kap wordt het ontbijt geserveerd. Bed en Breakfast Hof van Wolder is goed te bereiken. Er is gratis parkeergelegenheid en de bus stopt om de hoek.

Personen : 2

omschrijving : een tweepersoonsbed

Badkamer : Eigen badkamer

Faciliteiten : TV, DVD / Video, Internet, Zitplaats, Kinderen, Begane grond, Eigen inkom, Terras
Info

Areas

Zwemmen : 1 KM

Wielersport : 0 KM

Mountainbike : 0 KM

Wandelen : KM

Tennis : 2 KM

Golf : 1 KM

Paardrijden : 0 KM

Kanoën : 30 KM

Zeilen : 3 KM

Vissen : 1 KM

Museumbezoek : 1 KM

Gourmet / Dinner : 1 KM

Winkelen : 2 KMInfo Hof van Wolder, Pletzersstraat 10a, 6213HH, Maastricht Trein/bus Vanaf het station Maastricht neem je bus 3 richting Wolder. De bus stopt voor de deur (laatste halte bij de kerk van Wolder, Mgr Vranckenplein (reisduur +/- 15 min). Je loopt 25 meter, 1e zijstraat rechts (Pletzersstraat). Nummer 10a is 1e oprit rechts, doorlopen tot linker deel van hoeve met grote schuurdeuren. Auto Hof van Wolder ligt in wijk nr 13. Neem vanaf A2 1e afslag rechts bij stoplichten in Maastricht. Volg borden Tongeren/wijk 13. Ga op Tongerse weg na 1.5 km links. Ga na 100m op de rotonde 1e afslag rechts (Medoclaan). Rij door tot kerk (1.5 km). Parkeer auto bij kerk en volg bovenstaande beschrijving.

Beoordelingen

Geen Reviews beschikbaar

Review toevoegen

Teken het Gastenboek en win een B&B cheque van 100 euro

Gelieve akkoord te gaan met onze Algemene Voorwaarden

Recensie toegevoegd

Ben het eens met de Algemene Voorwaarden

De Captcha waarden komen niet overeen. Probeer het opnieuw.

Beschikbaarheid

    • beschikbaarheid
    • gedeeltelijk beschikbaar
    • Niet beschikbaar

    Laden..