RICCIOLO *********

Bed & Breakfast in Amsterdam

Overall Rating


Geen Reviews beschikbaar

B&B RICCIOLO

's morgens worden er verse broodjeOnze sfeervolle design B&B Ricciolo ligt aan de rand van het centrum en vlak het bij het Vondelpark. De 'long' van Amsterdam en tevens de fietsroute naar het hart van de stad. De B&B is geschikt voor 1-4 personen. De B&B bevindt zich op de begane grond in het achterhuis. De indeling van de B&B is uniek: U heeft een grote en lichte eet/zit/werkkamer(ca.40 m2)waarin twee separate bedsteden van 200x155 cm en De ruimte is ca.40 m2. Waarin twee bedsteden van 200 x155 cm en een hok met een pantry voorzien van ijskast. De ruime badkamer is ca. 10m2 met dubbele wastafel, grote douche en verwarmd handdoekenrek. De B&B heeft een groot daklicht, via de voorruimte kunt U op het dak komen, alwaar men kan zitten. De multifunctionele zitkamer heeft een grote openhaard(gas)waardoor U ook in de winter optimaal geniet van dit unieke logeeradres. Comfortabel/knus en veel privacy zijn wel de trefwoorden voor deze plek. In de ijskast vindt U alles voor het ontbijt,

Vertel aan de B&B eigenaar dat je hen gevonden hebt via https://bedandbreakfast.be/


Kamers

garden

Kamer : appartement

Onze B&B ligt dicht bij het Vondelpark op de begane grond.. U heeft een grote en lichte eet/zit/werkkamer (ca.40 m2) waarin twee separate bedstedes van 200x155 cm en een pantry voorzien van ijskast. De ruime badkamer is ca. 10m2 met dubbele wastafel, grote douche en verwarmd handdoekenrek.U kunt gebruik maken van de B&B met 1-4 personen. Rokene en huisdieren niet toegestaan, kinderen welkom.

Personen : 4

omschrijving : meer dan drie bedden

Badkamer : Eigen badkamer

Faciliteiten : DVD / Video, Internet, Zitplaats, Begane grond, Eigen inkom, Terras
Info

Areas

Zwemmen : 0 KM

Wielersport : 0 KM

Mountainbike : 0 KM

Wandelen : 0 KM

Tennis : 0 KM

Golf : 0 KM

Paardrijden : 0 KM

Kanoën : 0 KM

Zeilen : 0 KM

Vissen : 0 KM

Museumbezoek : 0 KM

Gourmet / Dinner : 0 KM

Winkelen : 0 KMInfo U kunt de B&B bereiken met de trams 1(halte surinameplein) en 2(halte hoofddorpplein) vanaf het Centraal station . Het adres bevindt zich slechts 10 minuten met de auto vanaf luchthaven Schiphol.

Beoordelingen

Geen Reviews beschikbaar

Review toevoegen

Teken het Gastenboek en win een B&B cheque van 100 euro

Gelieve akkoord te gaan met onze Algemene Voorwaarden

Recensie toegevoegd

Ben het eens met de Algemene Voorwaarden

De Captcha waarden komen niet overeen. Probeer het opnieuw.

Beschikbaarheid

De eigenaar van het hotel heeft besloten niet te werken met dit reservatiesysteem.

Laden..