B&B KORTE BEEK *********

Bed & Breakfast in Amersfoort

Overall Rating


Geen Reviews beschikbaar

B&B KORTE BEEK

Wat kunt u verwachten B & B KORTE BEEK biedt u een tuinkamer voor 1 of 2 personen met toegang tot het gezellige terras met schaduw. ´s Ochtends kunt u hier (mits de zon schijnt) heerlijk van uw ontbijt genieten. Werkt het weer even niet mee dan serveren wij het ontbijt in de gezellig ingerichte woonkamer. Naast een zonnige zit(slaap)kamer met TV heeft u een compleet ingerichte badkamer met ligbad, douche, toilet en twee wastafels tot uw beschikking. Let wel: in de tuinkamer wordt niet gerookt! Als gast krijgt u hotelservice: voor het linnengoed e.d. en het schoonmaken wordt natuurlijk gezorgd. Het bijplaatsen van een kinderbedje is geen probleem. Het huis is in 2002 gebouwd en eenmaal binnen wordt u verrast door de bijzondere architectuur. Het is van alle moderne gemakken voorzien en rolstoeltoegankelijk. Het interieur is gezellig en ontspannen.

Vertel aan de B&B eigenaar dat je hen gevonden hebt via https://bedandbreakfast.be/


Kamers

garden

Kamer : tuinkamer

Wij bieden u een tuinkamer voor 1 of 2 personen met toegang tot het gezellige terras met schaduw. 's Ochtends kunt u hier (mits de zon schijnt) heerlijk van uw ontbijt genieten. Werkt het weer even niet mee dan serveren wij het ontbijt in de gezellig ingerichte woonkamer. Naast een zonnige zit(slaap)kamer met TV heeft u een compleet ingerichte badkamer met ligbad, douche en 2 wastafels.

Personen : 2

omschrijving : een tweepersoonsbed

Badkamer : Gedeelde badkamer ( alleen voor de gasten )

Faciliteiten : TV, Internet, Begane grond, Eigen inkom, Terras
Info

Areas

Zwemmen : 1 KM

Wielersport : 0 KM

Mountainbike : 0 KM

Wandelen : 0 KM

Tennis : 1 KM

Golf : 1 KM

Paardrijden : 0 KM

Kanoën : 0 KM

Zeilen : 0 KM

Vissen : 0 KM

Museumbezoek : 0‚5 KM

Gourmet / Dinner : 0‚5 KM

Winkelen : 0‚5 KMInfo Vanuit de richtingen Amsterdam, Apeldoorn (A1) of Utrecht, Zwolle (A28) heeft u een uitstekende verbinding naar Amersfoort. Neem voor een bezoek aan de binnenstad afslag nr. 8 Amersfoort en volg de borden P-centrum. U kunt voor B&B KORTE BEEK parkeren in parkeergarage de Soeverein. Openingstijden en tarieven vindt u op de website van Parkeer Service Amersfoort.

Beoordelingen

Geen Reviews beschikbaar

Review toevoegen

Teken het Gastenboek en win een B&B cheque van 100 euro

Gelieve akkoord te gaan met onze Algemene Voorwaarden

Recensie toegevoegd

Ben het eens met de Algemene Voorwaarden

De Captcha waarden komen niet overeen. Probeer het opnieuw.

Beschikbaarheid

    • beschikbaarheid
    • gedeeltelijk beschikbaar
    • Niet beschikbaar

    Laden..