De Kleine Weide *********

Bed & Breakfast in Renswoude

Overall Rating


Geen Reviews beschikbaar

B&B De Kleine Weide

U overnacht in een van de Bed & Breakfast kamers die zich bevinden op de voormalige deel, waar vroeger de koeien stonden. De comfortabele kamers zijn alle voorzien van douche, toilet, kitchenette, t.v. en terras. Beneden is de zitkamer met bedbank. Op de voormalige hooizolder is een vide met 2 persoons slaapkamer. De Gelderse Vallei biedt prachtige wandel- en fietsmogelijkheden door landerijen, over smalle boerenweggetjes, langs beekjes en leuke oude boerderijtjes. De comfortabele kamers zijn alle voorzien van douche en toilet. De bedden zijn opgemaakt en dagelijks wordt gezorgd voor schone handdoeken. Het kleine keukentje biedt de mogelijkheid om zelf een kopje koffie of thee te zetten. Een stevig Vallei ontbijt gebruikt u in de gezellige ontbijtkamer of bij mooi weer in de tuin. Zuivelproducten die hier geserveerd worden komen uit eigen streek en worden verkocht in deValleilandwinkels. Een bezoek aan een van deze winkels is zeer de moeite waard.

Vertel aan de B&B eigenaar dat je hen gevonden hebt via https://bedandbreakfast.be/


Kamers

garden

Kamer : Kalf, pink en Vaars

U overnacht in een van de Bed & Breakfast kamers die zich bevinden op de voormalige deel, waar vroeger de koeien stonden. De comfortabele kamers zijn alle voorzien van douche, toilet, kitchenette, t.v. en terras. Beneden is de zitkamer met bedbank. Op de voormalige hooizolder is een vide met 2 persoons slaapkamer.

Personen : 2

omschrijving : 2 eenpersoonsbedden

Badkamer : Eigen badkamer

Faciliteiten : TV, Radio, Internet, Eigen inkom, Terras
garden

Kamer : Schot

U overnacht in een van de Bed & Breakfast kamers die zich bevinden op de voormalige deel, waar vroeger de koeien stonden. Deze comfortabele ruime kamer is voorzien van een ruime douche, toilet, kitchenette, t.v. en terras. Beneden is de zitkamer met bedbank. Op de voormalige hooizolder is een vide met 2 persoons slaapkamer. Terras is op het zuiden met uitzicht op de weilanden.

Personen : 2

omschrijving : 2 eenpersoonsbedden

Badkamer : Eigen badkamer

Faciliteiten : TV, Radio, Internet, Eigen inkom, Terras
garden

Kamer : Koe

Deze comfortabele ruime kamer is voorzien van een ruime douche, toilet, kitchenette, t.v. en terras. Terras is op het zuiden met uitzicht op de weilanden. Deze kamer heeft 2 slaapkamers. Beneden is de zitkamer met een eethoek.

Personen : 2

omschrijving : meer dan drie bedden

Badkamer : Eigen badkamer

Faciliteiten : TV, Radio, Internet, Kinderen, Eigen inkom, Terras, Appartement met keuken
Info

Areas

Zwemmen : 5 KM

Wielersport : 0 KM

Mountainbike : 10 KM

Wandelen : 0 KM

Tennis : 2 KM

Golf : 15 KM

Paardrijden : 0 KM

Kanoën : 9 KM

Zeilen : 0 KM

Vissen : 2 KM

Museumbezoek : 5 KM

Gourmet / Dinner : 2 KM

Winkelen : 5 KMInfo Routebeschrijving Vanaf de A1 afslag Barneveld/Ede (A30). Op de A30 afslag Barneveld/Scherpenzeel. Onderaan op rotonde R.D. Doorrijden tot u in Renswoude bij rotonde komt R.A. Vlg. rotonde L.A. Buiten bebouwde kom 2de weg L.A. 2de boerderij aan de rechter kant. Vanaf de A12 afslag 23 Veenendaal/ Rhenen/ Renswoude Borden volgen Renswoude komt uit op de N224. Op rotonde L.A. einde R.A. na 1700 m "De Kleine Weide" aan de linkerkant.

Beoordelingen

Geen Reviews beschikbaar

Review toevoegen

Teken het Gastenboek en win een B&B cheque van 100 euro

Gelieve akkoord te gaan met onze Algemene Voorwaarden

Recensie toegevoegd

Ben het eens met de Algemene Voorwaarden

De Captcha waarden komen niet overeen. Probeer het opnieuw.

Beschikbaarheid

De eigenaar van het hotel heeft besloten niet te werken met dit reservatiesysteem.

Laden..