Bos en Beleving *********

Bed & Breakfast in Sint Jansteen

Overall Rating


Geen Reviews beschikbaar

B&B Bos en Beleving

Privé accommodatie, luxe bed and breakfast inclusief ontbijt. Rust, ruimte en wellness. B&b met jacuzzi buiten en infra rood sauna binnen. Ons tuinhuis aan het eind van onze ruime tuin is omgebouwd tot een luxe b&b. Een plek om te genieten, heerlijk te bubbelen en het is een prima uitvalbasis na een dag vol activiteiten. Word uitgerust wakker op onze Emma matrassen, sla de tuindeuren open en geniet direct van het uitzicht. De Cooling kussens en het dekbedovertrek van Essenza geven je een extra gevoel van luxe en comfort. Natuurlijk liggen er voldoende handdoeken van hotel kwaliteit voor jullie klaar. De kamer beschikt over een infrarood sauna. Direct naast het verblijf staat jullie ruime jacuzzi, in een privé omgeving. Verder zorgen de grote koelkast, de tv met apps, heerlijke grote, handdoeken en de wellness douche voor extra luxe.

 

Vertel aan de B&B eigenaar dat je hen gevonden hebt via https://bedandbreakfast.be/


Kamers

garden

Kamer : Bos en Beleving

Privé accommodatie, luxe bed and breakfast inclusief ontbijt. Rust, ruimte en wellness. B&b met jacuzzi buiten en infra rood sauna binnen. Voldoende handdoeken van hotel kwaliteit. De kamer beschikt over een infrarood sauna. Direct naast het verblijf staat jullie ruime jacuzzi, in een privé omgeving. Verder zorgen de grote koelkast, de tv met apps, heerlijke grote, hotel-kwaliteit handdoeken en de wellness douche voor extra luxe.

Personen : 2

omschrijving : een tweepersoonsbed

Badkamer : Eigen badkamer

Faciliteiten : TV, Internet, Zitplaats, Begane grond, Eigen inkom, TerrasLaagseizoen :
per Kamer - 95
voor 1 persoon - 95
voor 2 personen - 95
Hoogseizoen :
per Kamer - 95
voor 1 persoon - 95
voor 2 personen - 95


Info

Areas

Wielersport : 0 KM

Mountainbike : 0 KM

Wandelen : 0 KM

Winkelen : 0 KMInfo

  • Op nog geen kilometer van de accommodatie liggen de Steense bossen. Een uitgestrekt water win gebied wat zorgt voor veel variatie. Via deze bossen wandel je door naar 'de wilde landen', of het Stropersbos, net over de grens in België

  • Fietsliefhebbers? Fiets naar het verdronken land van Saefthinghe, ontdek het Ibiza aan de Schelde of geniet van de uitgestrekte polders van Zeeuws Vlaanderen. 

  • Bourgondisch genieten doe je in Hulst. Na een rondje wandelen over de stadswallen trek je de historische binnenstad in en ontdek je de vele terrassen, restaurants, gezellige winkelstraat en bijzondere basiliek. Er is vanalles te beleven:Vestrock, Zomercarnaval, brocante markt, etc..

  • Gent, Brugge, Antwerpen, Mechelen. Deze prachtige Vlaamse steden bereik je al op 40 auto-minuten!

  • En natuurlijk zijn wij een hond-vriendelijke b&b. Laat het ons even weten en wij zorgen voor iets extra's.

Beoordelingen

Geen Reviews beschikbaar

Review toevoegen

Teken het Gastenboek en win een B&B cheque van 100 euro

Gelieve akkoord te gaan met onze Algemene Voorwaarden

Recensie toegevoegd

Ben het eens met de Algemene Voorwaarden

De Captcha waarden komen niet overeen. Probeer het opnieuw.

Beschikbaarheid

De eigenaar van het hotel heeft besloten niet te werken met dit reservatiesysteem.

Laden..