Het Wisske *********

Bed & Breakfast in Wissenkerke

Overall Rating


Geen Reviews beschikbaar

B&B Het Wisske

De woning is gelegen in het rustige dorpje Wissenkerke, op het schiereiland Noord-Beveland. Omgeven door Noordzee, Veerse Meer en Oosterschelde. Centraal in Zeeland: een ideale uitvalsbasis om de omgeving te verkennen. Prachtige fiets-en wandelroutes langs het water, door de polders., Vele watersport mogelijkheden.. Ontdek het zelf!

De beneden verdieping heeft: een eigen entree, woonkamer met zit- en eethoek, een open, goed ingerichte, keuken, een badkamer met wastafel en een apart toilet. Achter de grote authentieke schuurdeuren is een binnenterras gemaakt. Zet u de deuren open, dan zit u hier al vroeg in het jaar heerlijk in het zonnetje.De bovenverdieping heeft 2 slaapkamers. Normale verhuur is per week/weekend/midweek zonder ontbijt (dan is de prijs ook gunstiger dan per nacht) Maar u kunt in overleg en indien mogelijk ook per nacht komen en dan kan voor ontbijt iets geregeld worden. Er is overigens een restaurant op enkele meters afstand. Prijs per nacht hangt af van seizoen en aantal personen/overnachtingen

Vertel aan de B&B eigenaar dat je hen gevonden hebt via https://bedandbreakfast.be/


Kamers

Geen kamers beschikbaar

Info

Areas

Zwemmen : 1 KM

Wielersport : 0 KM

Mountainbike : 0 KM

Wandelen : 0 KM

Tennis : 0 KM

Golf : 19 KM

Paardrijden : 5 KM

Kanoën : 6 KM

Zeilen : 6 KM

Vissen : 2 KM

Museumbezoek : 19 KM

Gourmet / Dinner : 0 KM

Winkelen : 19 KMInfo

Alle ingrediënten voor een aangenaam verblijf zijn aanwezig: Het strand is slechts op enkele fietsminuten! Nabij de Noordzee, het Veerse Meer en het Nationaal park Oosterschelde, een uniek en gevarieerd natuurpark met vele dieren en planten. Vele prachtige fiets en wandel routes: heerlijk lang de zeedijk uitwaaien, over de uitgestrekte dijken fietsen, langs de landerijen, door de polders. Heerlijk onthaasten! Er zijn vele watersport mogelijkheden in de buurt. Authentieke plaatsen als Zierikzee, Veere, Middelburg op korte afstand. U hoeft zich niet te vervelen. Kom genieten! Kijk snel op www.wisske.com voor veel info en foto's. Wij kijken er naar uit u te mogen ontmoeten.

Beoordelingen

Geen Reviews beschikbaar

Review toevoegen

Teken het Gastenboek en win een B&B cheque van 100 euro

Gelieve akkoord te gaan met onze Algemene Voorwaarden

Recensie toegevoegd

Ben het eens met de Algemene Voorwaarden

De Captcha waarden komen niet overeen. Probeer het opnieuw.

Beschikbaarheid

De eigenaar van het hotel heeft besloten niet te werken met dit reservatiesysteem.

Laden..