t Hof Olmenstein *********

Bed & Breakfast in Kloetinge (nabij Goes)

Overall Rating


Kwaliteit : /10

Service : /10

Sfeer : /10

B&B t Hof Olmenstein

Een vrijstaand gerestaureerd bakhuis met woon-, eetkamer, keuken, toilet met douche en ruime slaapzolder voorzien van een tweepersoonsbed en twijfelaar, voldoende ruimte om aan te vullen met enkele slaapplaatsen. Kinderbedje en kinderstoel zijn aanwezig. De ruime tuin om het huisje biedt voldoende gelegenheid om buiten te zitten, te wandelen en te spelen. Bij mooi weer serveren wij het ontbijt buiten. Kleine boerderijdieren zijn aanwezig. Tevens is er de mogelijkheid om indien vooraf afgesproken, de lunch te gebruiken.

Vertel aan de B&B eigenaar dat je hen gevonden hebt via https://bedandbreakfast.be/


Kamers

Geen kamers beschikbaar

Info

Areas

Zwemmen : 3 KM

Wielersport : 0 KM

Mountainbike : 0 KM

Wandelen : 0 KM

Tennis : 3 KM

Golf : 5 KM

Paardrijden : 0 KM

Kanoën : 0 KM

Zeilen : 10 KM

Vissen : 7 KM

Museumbezoek : 5 KM

Gourmet / Dinner : 5 KM

Winkelen : 5 KMInfo Kloetinge ligt nabij Goes. Goes ligt aan de A58 tussen Bergen op Zoom en Vlissingen. Vanaf de A58 (komend vanaf Bergen op Zoom) kunt u de afslag Kloetinge, 's-Gravenpolder nemen. Na 300 meter de eerste afslag links en dan is het de eerste boerderij aan uw rechterhand. Vanaf de A59 (komend vanuit Vlissingen) neemt u de afslag Kapelle, 's-Gravenpolder, u gaat richting 's-Gravenpolder, na 20 meter rechtsaf aan het eind van de weg rechts het viaduct over, meteen weer rechts en dan is het de eerste boerderij aan de linkerkant.

Beoordelingen

Wir waren letztes Jahr Karneval in den wunderschönen Häuschen und fahren auch dieses Jahr wieder hin. Es waren unvergesslich schöne und erholsame Tage. Das Häuschen ist super schön, hat einen unvergleichlichen Charme,die Gastgeber sind sehr herzlich und schafften es, dass wir uns direkt rundum wohl fühlten. Der Service,u.a. das Frühstück war sehr vielfälltig! Wir freuen uns riesig auf die nächsten Tage dort. Vielen Dank

door Eisenhuth op 12-02-2010


Review toevoegen

Teken het Gastenboek en win een B&B cheque van 100 euro

Gelieve akkoord te gaan met onze Algemene Voorwaarden

Recensie toegevoegd

Ben het eens met de Algemene Voorwaarden

De Captcha waarden komen niet overeen. Probeer het opnieuw.

Beschikbaarheid

De eigenaar van het hotel heeft besloten niet te werken met dit reservatiesysteem.

Laden..