Art Déco *********

Bed & Breakfast in Den Haag

Overall Rating


Kwaliteit : /10

Service : /10

Sfeer : /10

B&B Art Déco

Het is een karakteristiek Haags herenhuis in een mooie wijk gebouwd tussen 1902-1912 met art déco en art noveau-kenmerken. Denk hierbij aan bewerkte plafonds, marmeren schoorstenen, een houten bewerkt trappenhuis en glas-in-lood ramen. Dit zijn extra's voor de liefhebber van architecteur. Ook het B&B zelf is (deels) ingericht met meubels uit deze periode, vooral bewerkt hout. Maar ook met af en toe een knipoog naar de jaren 50. B&B Art Déco ligt zeer centraal in de stad; heeft vrij parkeren en openbaar vervoer op 1/7 minuten afstand naar zowel Scheveningen (strand+zee), het Centrum en Haags Gemeentemuseum. In de wijk zijn veel (kleine) restaurants waar keus is uit menu's uit alle windstreken van de Wereld maar ook gewoon Hollands of Frans eten te krijgen is. De stad Den Haag heeft alles wat uw hart begeerd: winkelcentrum, de zee, heel veel beroemde musea waar zowel moderne als oude kunst te zien is. Ook voor kinderen is er veel te beleven! Het is een groene stad!

Vertel aan de B&B eigenaar dat je hen gevonden hebt via https://bedandbreakfast.be/


Kamers

Geen kamers beschikbaar

Info

Areas

Zwemmen : 1 KM

Wielersport : 1 KM

Mountainbike : 0 KM

Wandelen : 0 KM

Tennis : 0‚5 KM

Golf : 0 KM

Paardrijden : 0 KM

Kanoën : 0 KM

Zeilen : 0 KM

Vissen : 0 KM

Museumbezoek : 1 KM

Gourmet / Dinner : 0 KM

Winkelen : 1 KMInfo Het B&B is te bereiken vanaf beide treinstations = Hollands Spoor en Den Haag Centraal. Als u op Den Haag HS aankomt neemt u tram 12 (beginhalte) recht tegenover het station en stapt uit halte Copernicusplein = 3 minuten lopen naar B&B Valkenboslaan. Komt u aan op Den Haag CS dan neemt u tram 3 (sneltram) richting Loosduinen en stapt uit bij halte Valkenbosplein = 7 minuten lopen naar B&B. Koop voordat u de tram instapt een OVkaart op het station; dit is het een kaart voor al het ov in Den Haag (en Nederland) , behalve voor de trein. Voor autoroutes wordt verwezen naar de TomTom of andere routeplanners.

Beoordelingen

We waren met 5 vriendinnen gedurende een weekend in Art deco en hadden er bijna 2 volledige etages van een prachtig authentiek Haags herenhuis tot onze beschikking. Behalve 21/2 slaapkamer hadden we ook een woonkamertje en 1 keukentje, 2 toiletten en 2 badkamers. We hadden lekker veel ruimte. Het uitstekende ontbijt werd perfect klaargezet in de grote koelkast. Vanuit Art Deco kun je lopend naar het centrum in plm 45 min. Het is een leuke route langs leuke winkeltjes en restaurantjes of je kunt met de tram in 12 minuten naar het centrum. De gastvrouw was erg vriendelijk en attent, kortom we hebben er een heel erg prettig verblijf gehad.

door Truus du Pont op 28-09-2009


Review toevoegen

Teken het Gastenboek en win een B&B cheque van 100 euro

Gelieve akkoord te gaan met onze Algemene Voorwaarden

Recensie toegevoegd

Ben het eens met de Algemene Voorwaarden

De Captcha waarden komen niet overeen. Probeer het opnieuw.

Beschikbaarheid

    • beschikbaarheid
    • gedeeltelijk beschikbaar
    • Niet beschikbaar

    Laden..