Het Vogelhuis ****

Bed & Breakfast in Leiden

Overall Rating


Kwaliteit : /10

Service : /10

Sfeer : /10

Het Vogelhuis

Rustig en centraal in de regio gelegen B&B op LOOPAFSTAND van Leiden CS, bushaltes, restaurants en winkels. Met de auto prima bereikbaar vanaf de A44 en GRATIS PARKEREN voor de deur. U heeft veel privacy in de gezellig ingerichte kamers, alle met EIGEN BADKAMER en twee met gedeelde KEUKEN. Het ontbijt wordt geserveerd op een afgesproken tijd. Bij mooi weer kan dat ook in de tuin. U kunt zelf (oplos)koffie en thee maken op de kamers en er is GRATIS WIFI. De nabije omgeving biedt veel mogelijkheden. Zo kunt u direct genieten van de natuur in het tegenoverliggende “Bos van Bosman”, vele musea bezoeken, of gemakkelijk uitstapjes maken met de trein naar o.a. Amsterdam (SCHIPHOL 15 MIN.) Haarlem, Utrecht, Den Haag, Delft en Rotterdam. De stranden van Katwijk en Noordwijk zijn prima met bus en fiets te bereiken. In het voorjaar is de KEUKENHOF in Lisse zeer de moeite waard. Fladder eens binnen bij Het Vogelhuis!

Vertel aan de B&B eigenaar dat je hen gevonden hebt via https://bedandbreakfast.be/


Kamers

garden

Kamer :

---

Personen : 2

omschrijving : 2 eenpersoonsbedden

Badkamer : Eigen badkamer

Faciliteiten : TV, DVD / Video, Radio, Internet, Zitplaats, Kinderen
Info

Areas

Zwemmen : 1 KM

Wielersport : 0 KM

Mountainbike : 0 KM

Wandelen : 0 KM

Tennis : 1 KM

Golf : 5 KM

Paardrijden : 1 KM

Kanoën : 5 KM

Zeilen : 5 KM

Vissen : 0‚5 KM

Museumbezoek : 1 KM

Gourmet / Dinner : 1 KM

Winkelen : 1 KMInfo Met de auto: Vanaf de A44 de afslag Oegstgeest/Rijnsburg nemen. Vervolgens richting Oegstgeest en Leiden rijden. Op de tweede rotonde naar rechts de Wassenaarseweg op gaan. De tweede straat rechts is de Blauwe Vogelweg. Links op nummer 4 (met het rode balkon) is B&B 'Het Vogelhuis'. Lopend vanaf Leiden CS: Aan de achterzijde het station verlaten. Links richting LUMC lopen en daar naar rechts gaan op de Albinusdreef. Weg vervolgen tot de Wassenaarseweg. Daar naar links gaan en bij het Flanorpad naar rechts 'Het bos van Bosman' inlopen. Het asfalt-pad volgen (over het bruggetje) tot aan de Blauwe Vogelweg. 30 meter naar links is B&B 'Het Vogelhuis' met het rode balkon.

Beoordelingen

Goede wijn behoeft geen krans. Wat een geweldige ontvangst en zo\\\'n leuk en gezellig huisje. Dirk en Dominique zijn gastheer en gastvrouw in hart en nieren. Niets is te veel om de gasten het naar hun zin te maken. Het ontbijt \\\'s ochtends overtreft een 5 sterren hotel. Kortom in een woord subliem. Komen in het voorjaar weer terug.

door Ton en Marion op 27-02-2011


Review toevoegen

Teken het Gastenboek en win een B&B cheque van 100 euro

Gelieve akkoord te gaan met onze Algemene voorwaarden

Recensie toegevoegd

Ben het eens met onze Algemene beoordeling

De Captcha waarden komen niet overeen. Probeer het opnieuw.

beschikbaarheid

De eigenaar van het hotel heeft besloten niet te werken met dit

Laden..